Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van ez? Nem akar menni...

Miért van ez? Nem akar menni az autó

Figyelt kérdés

Mentem az autóval váltottam ugye kinyomtam a kuplungot és ahogy kinyomtam kivillant minden lámpa olajnyomás visszajelző, akkumulátor lámpa.. És még ehhez társult az is hogy sebbeségbe volt nyomtam a gázt és nagyon nagy volt a gázpedál holt játéka tövig be kellett nyomni és még akkor is alig akart gyorsulni. Megálltam 2percre alig akartt indulni beindult utána semmi baja nem volt.

Miért van ez?

Renault 19 chamaderól van szó

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. jan. 26. 17:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Esélyesen dugulás volt. Összeszedett valami szutykot a tankból, váltáskor simán le tud állni tőle, azért villanhatott fel az összes visszajelző lámpa.

A gázpedálholtjáték passz. A kelletlen gyorsulást okozhatja dugulás, a nem indulást szintén.

Utána gondolom kimászott a szutyok az üzemanyagrendszerből, azért indult be, és ment jól.

2014. jan. 26. 18:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Akkor semmi komoly.. mehetek vele?
2014. jan. 26. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!