Nem "röffen" be az autóm, mi lehet a baja? Pörög egy ideig, de be nem indul, olyan mintha nem lenne benne elég erő ahhoz hogy beindítsa a motort.
Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 18:11
11/18 A kérdező kommentje:
jaja.
2009. dec. 4. 19:53
12/18 anonim válasza:
esetleg üzemanyag szűrő ha szutykos benzinnel jársz vagy gyertya volt nagyon régen cserélve. egyébként eddig pöccre indult?
13/18 A kérdező kommentje:
gyertyák nemrég lettek cserélve.
olajcsere kb 7-8ezer km-rel ezelőtt. (olaj és levegőszűrő is cserélve lett)
2009. dec. 4. 20:55
14/18 A kérdező kommentje:
üzemanyagszűrő?
Agipnál tankolok 10ből 9* .
jaja pöccre.
2009. dec. 4. 20:56
15/18 anonim válasza:
Húzz le egy gyertykábelt, dugj bele egy nem szigetelt csavarhúzót, és tartsd fém szárát kb 1 cm-re a motorhoz, miközben valaki önindítózik! Ha szikrázik akkor valószínűleg nem kap üzemanyagot. Ha nem szikrázik akkor húzd ki az elosztóból is a középső kábelt, és azzal is próbáld le így! Ha ott szikrázik akkor elosztó hiba lehet, ha nem, akkor trafó.
16/18 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy önindító.Szerintem aksi.Ha 3 vagy több éves akkor nem kell rajta csodálkozni.Minőségtől függ.
17/18 anonim válasza:
Próbáld meghúzatni vagy betolni ha úgy indul és nem áll le akkor az önindító lesz a hibás!
18/18 A kérdező kommentje:
aksit feltöltöttem, kicsit brügettem aztán egyszercsak beröffent. mentem vele egy kört, leállít-beindít,--> kb 3* és mindig pöccre indult. remélem megjavult. :)
2009. dec. 5. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!