Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiúk/Lányok mi a véleményetek...

Fiúk/Lányok mi a véleményetek a tuningolt ladákról? Szerintetek gáz vagy bejön?

Figyelt kérdés
Nem az agyontuningolt VFTS-re gondolok, hanem egy 2107-est szépen megcsinálni valami fa*za felni, pogácsák stb...
2014. jan. 25. 19:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem az összes tuningolt olcsó járgány igénytelen. Majd ha a GTR-odat húzod fel 1000 lovasra akkor beszélhetünk "bejövésről".
2014. jan. 25. 19:49
 2/19 anonim ***** válasza:
54%
Egy autó gyári metálfénnyel, frissen mosva-polírozva a legszebb.
2014. jan. 25. 19:51
 3/19 anonim ***** válasza:
80%

Mi az a "pogácsák"? A gagyi szlenget nem ismerem, írd le normálisan, amit akarsz.

Egyébként ha nem home-made jellegű tuningra gondolsz, akkor jó lehet. Egy hozzá illő felni, kemény ültetés, élénk fényezés és ennyi. Ha ennél több van egy Ladán, (legyen az akár egy sárkányos matrica a műszerfalon), undorító.

2014. jan. 25. 19:56
 4/19 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem kicsit vicces, kicsit szánalmas. Nem egy akkora durranás technológiailag, hogy olyan sokan rajongjanak érte.

Pogácsát mi a sütőben, meg a gyomrunkban tartunk. Egy-egy jól kinéző felnit meg bármilyen autóra lehet tenni.

A Lada se nem gazdaságos, se nem korszerű, és még csak extrém módon nem is tartós, ellenben a korrózió az ellensége, és még csak rendkívül jó/fejlett/sportos futómű sincs alatta.

Ha valaki gyári állapotban tart egyet, az más. Nekem is volt gyári állapotú Simson Star-om, vigyáztam rá, nem használtam sokat, aztán eladtam, mert volt mellette másik motorom, autóm.

2014. jan. 25. 20:01
 5/19 anonim ***** válasza:
87%
Nekem az ócska ladák is bejönnek (sőt inkább azok:-))! 35N
2014. jan. 25. 20:03
 6/19 anonim ***** válasza:
50%

Csak igényesen!

Példa: ivyleagueeast.com/wp-content/uploads/2011/06/piha11.jpg

Na ilyet ne: m.cdn.blog.hu/ja/jajjdecsunya/image/husveti_bunti/Ca_lada1L.jpg

2014. jan. 25. 20:03
 7/19 dirtboy ***** válasza:
85%
a régi autóknál nekem leginkább az jön be ha szalon képes állapotba hozzák,mintha csak most jött volna le a gyártósorról.
2014. jan. 25. 20:18
 8/19 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem ezek a veterán korhoz közeli (vagy már azon túli) autók eredeti állapotra visszaállítva a legszebbek.

Hidd el, egy csili-vili, kitűnő állapotú Lada-t sokkal inkább megnéznek az utcán, mint egy ilyen "tyúningolt" izét.

Erre gondolok pl: [link]

Az ilyeneket hagyd, már-már sértés szegény kocsikra nézve: [link]

2014. jan. 25. 21:14
 9/19 anonim ***** válasza:
52%
gyári oké, meg ha nincs agyon spojlerezve meg ilyen sz*rok
2014. jan. 25. 22:49
 10/19 anonim ***** válasza:
nekem a linkelt autók közül csak a piros nem tetszett (2. link) amire a válaszoló is megírta hogy olyat ne
2014. jan. 25. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!