Fiúk/Lányok mi a véleményetek a tuningolt ladákról? Szerintetek gáz vagy bejön?
Mi az a "pogácsák"? A gagyi szlenget nem ismerem, írd le normálisan, amit akarsz.
Egyébként ha nem home-made jellegű tuningra gondolsz, akkor jó lehet. Egy hozzá illő felni, kemény ültetés, élénk fényezés és ennyi. Ha ennél több van egy Ladán, (legyen az akár egy sárkányos matrica a műszerfalon), undorító.
Szerintem kicsit vicces, kicsit szánalmas. Nem egy akkora durranás technológiailag, hogy olyan sokan rajongjanak érte.
Pogácsát mi a sütőben, meg a gyomrunkban tartunk. Egy-egy jól kinéző felnit meg bármilyen autóra lehet tenni.
A Lada se nem gazdaságos, se nem korszerű, és még csak extrém módon nem is tartós, ellenben a korrózió az ellensége, és még csak rendkívül jó/fejlett/sportos futómű sincs alatta.
Ha valaki gyári állapotban tart egyet, az más. Nekem is volt gyári állapotú Simson Star-om, vigyáztam rá, nem használtam sokat, aztán eladtam, mert volt mellette másik motorom, autóm.
Csak igényesen!
Példa: ivyleagueeast.com/wp-content/uploads/2011/06/piha11.jpg
Na ilyet ne: m.cdn.blog.hu/ja/jajjdecsunya/image/husveti_bunti/Ca_lada1L.jpg
Szerintem ezek a veterán korhoz közeli (vagy már azon túli) autók eredeti állapotra visszaállítva a legszebbek.
Hidd el, egy csili-vili, kitűnő állapotú Lada-t sokkal inkább megnéznek az utcán, mint egy ilyen "tyúningolt" izét.
Erre gondolok pl: [link]
Az ilyeneket hagyd, már-már sértés szegény kocsikra nézve: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!