Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik kamion a legmegbízhatóbb?

StevenCooley kérdése:

Melyik kamion a legmegbízhatóbb?

Figyelt kérdés

Kezdő kamionos vállalkozó vagyok és azt szeretném megérdeklődni hogy milyen kamiont vegyek melyik a legjobb legmegbízhatóbb a sofőr számára a kényelem sem az utolsó.

Első sorba tapasztalattal rendelkező emberek válaszát várom de jöhet sima vélemény is :)

Válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm :)

2014. jan. 25. 18:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Amelyiket normálisan karbantartod.

MAN, Scania.

2014. jan. 25. 22:51
 12/15 anonim ***** válasza:

Lehet én látom rosszul, de ha te felakadsz mindenhova a küszöbbel meg beakasztod a pót végét valahova, mert fordulékony a vontató, az biztos, hogy az autó hibája? :D

A volvo biztos nem tudja szívni mindkét tankot.. perszeee :D

Mégy egy ismert általánosítás: a Renault-t mindenki utálja.. biztosan.. :D

Na jó, ezen most jót kacagtam. Asszem sikerült erre utalnom az előző hozzászólásomban.. :D

2014. jan. 25. 22:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Volvo,Scania

De nagyon meg kell nézni őket.TALÁN érdemesebb valami nagyobb cég levetett nemzetközis gépét megvenni,az nem járt nagy túlsúllyal,és valamennyire még karban is volt tartva.Én a HC-nál dolgoztam,ott jó állapotúak voltak a gépek.3 évesen már adtuk le őket,kaptuk az újakat.Azokat olcsón meg lehetett venni,sőt még fuvart is biztostottak rá,illetve az Interszervízben kedvezményes szervíz-és gumizási lehetőséget is kínáltak.Amitől mindenképp óva intenélek,azok a billencses,illetve kis maszekok széthajtott gépei...

2014. jan. 26. 09:51
 14/15 anonim ***** válasza:
A sofőr szempontjából a Daf a legjobb. Én már sokba dolgoztam. De amikor az új Volvóba minusz 15 fokba a kis gázrezsót is be kellett gyújtanom hogy ne fagyjak meg az csúcs. Volvóba 1600 w a kályha. A Daf 3200 watt. Ráadásul a Daf fülke el van szigetelve. Ez a szigetelés azért is fontos , mert nyáron ha megáll az ember lassabban melegszik fel mint a Volvó kopasz fülkéje. A Volvóba hely nincs, a tiszta ruhát nem tudom elrakni. Az ágyról jobb nem beszélni . A DAF kényelmes, a Volvó rugós kényelmetlen, olcsó szar. Felső ágyas vagyok. Persze mindenkinek más tetszik. De a kényelmet meg az ember egészségét nem kellene figyelmen kívül hagyni. De amíg " piacgazdaság " van az olcsó szarokat veszik meg. Mert azt azért tudni kell hogy ez is a sok deviza adósságnak az eredménye . De aki esetleg nem ért velem egyet , nézze meg az amerikai vagy ausztrál kamionokat. Mintha nagyobb hely lenne bennük. Nyilván ez által kényelmesebbek. Ott még talán ember számba veszik a sofőröket.
2014. ápr. 27. 08:50
 15/15 anonim válasza:
Az IVECO MINDEGYIKNÉL EZERSZER JOBB!!!!!
2015. aug. 18. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!