Phoenix25 kérdése:
Mennyit megy el egy BMW e39 530d?
2014. jan. 24. 23:28
1/8 anonim válasza:
Szép autó, de külföldön van, az árához még társulnak egyéb költségek pl. regadó, nem tudom mennyi, de ilyen évjáratban itthon sem kerülhet többe. Persze más a szervizelés külföldön. A km állás 15 év alatt 238 ezer, nagyon kevés, aki meg tud újkorában venni egy ilyen autót nem azért veszi meg hogy ne menjen vele, persze vannak kivételek. 4 éves dieselek is vannak ennyi km-rel, érdekes módon 15 éves korában is annyi van benne vajon miért?
A fő kérdés, hogy mennyit megy el, az sok mindentől függ. Nem mindegy hogy városban vagy autópályán. Amúgy biztos elmegy 500 ezret nagy javítás nélkül, nem meghibásodás nélkül, de komplett felújítás nélkül.
2/8 anonim válasza:
Külföldön sem más a szervizelés. Amelyik tulaj ad rá annál nincs hiba, többi meg úgy van összefoltozva. Kilométerórát meg mindenhol visszatekerik.
3/8 anonim válasza:
200.000 km-t még biztos simán elmegy, kisebb javitásokkal. Túl sok km nem lehet benne, mert nagyon újszerű, szerintem 300.000 km-nél nincs több benne. Az pedig semmi...
4/8 A kérdező kommentje:
Ausztriában lakok szóval az nem baj hogy itt van! Elsö autónak szeretnék egy ilyet! dieselbe vagy benzinbe lenne jobb? :)
2014. jan. 25. 23:58
5/8 anonim válasza:
Ha birod tankolni jobb egy benzines, ugyanis a sor6-os BMW motorok a legjobbak, gyönyörű hangjuk van, és birnak is menni.
6/8 anonim válasza:
Dízelt meg olcsóbb fenntartani, és az is megy, 330D-m van, ugyanaz a sorhatos 3 literes dízel van benne mint az 530-ban, oké picit nehezebb a kasztni, de ettől független szerintem az 530-as is viszi mint az álom, ha nem a gyorsulás a fő szempont akkor dízel, hangja bennt meg amúgy sem igazán hallatszik még autópáláyn sem.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket :)
2014. febr. 25. 22:05
8/8 anonim válasza:
Nekem e39 530d-m van, 2005-ös évjárat, napi szinten rengeteget megyek vele a munkám miatt. Most van benne 832 416 km és még mindig tökéletes. Az igaz hogy mindig márkaszervizbe hordtam és hordom, soha nem gyilkoltam a kocsit de ezt meg is hálálja mert még soha nem hagyott ott sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!