Hondai dio af28 40Km/h-nál fullad. Mik lehetnek az okai?
Szia!
Nekem van egy olyan gyanúm hogy koszos a sportlégszűrőd,és rosszul is lehet beállítva.
A sport légszűrőt felejtsed el használj gyárit!
A karbit pedig nézd át hogy mekkora fúvóka van benne,a súbertűt állítsad középre és a benzin-levegő keveréket állítsad be.Mikor lefullad akkor füstöl?Mert ha igen akkor az sok benzire utal,ha nem füstöl akkor meg kevesli a benzint.Még valami:Lehet a rugó nem jó a tűszelpben,érdemes azt is kicserélni és gyári méretű fúvókát használni.Ami miatt még lassan mehet az a kipufogó,ha nagyon piszkos akkor nem csak hogy nem megy,de az alapjáratot sem lehet rajta állítani.
Szal első sorban karbit,szűrőt pucold,aztán nézd meg hogy mekkora fúvókák vannak benne,aztán próbálgasd.Még valami:Nem lehet hogy elektronika van benne ami 40 fölött letilt?
Nekem af35 van, és ugyanez a problémám volt...
A súbertűt kellett eggyel feljebb tenni, mert kevés volt a benzin, és elég nehezen is indult hidegen.
Nekem is sport légszűrő van rajta.
Egyébként nyárra vissza lehet tenni középre...
Nem ér semmit.
Sport légszűrővel folyamatosan hideg levegőt szív, a gyárival a blokktól kapja a meleg levegőt, ezért kell neki a több benzin.
Koszi a valadzokat!
A problema az volt h keves benzint kapott de teljesen becsavartam a csavart es igy jo bar ha nagyon huzom neha kicsit meg megtorpan...szerintetek nagyonn fuvoka?? Vagy az nagyon megdobna a fogyasztast??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!