Dferi001 kérdése:
Simson sr50 gyujtás mi a baj?
Figyelt kérdés
Simson gyujtásom 1_2km után elálitodik akarkihez vittem meg jomagam is uj lefogatokkal nagyon erlösen ráhuztam de nemėrt semmitsem milenne ha eggy önmetszös csvarral a blokkba fogatnám ne tudjun el fordulni vagy ez gáz?mellekessen meg h másik lendkereket is raktam fel a Problem ugyan AZ.nem nalja a tekercseket nem er bele AZ alaplap meg jonak tünik mikor levan fogatva lehetetlen kėzzel elforditani!2014. jan. 24. 08:39
1/2 anonim válasza:
Az önmetsző csavar még viccnek is rossz, felejtsd el nagyon gyorsan.
Az alaplap tekeredik el, vagy a megszakítóhézag megy el?
Nem kolompol a főtengelycsapágyad?
Fogd meg fogóval a leszorítólemezeket, és hajlítsd meg a két karmát lefelé, hogy a karom vége fogja a gyújtást, vegyél két új csavart, imbuszt, és rendes imbuszkulccsal húzd meg, rendesen. Sokat segít, ha előtte az alaplap hátulját, valamint a bordákat, amire feltámaszt, zsírtalanítod.
2/2 A kérdező kommentje:
Megnėztem a csapágyat van egyy Kis kotyogása akkor AZ KI cserėlem :) köszönöm a segitsėget !!
2014. jan. 25. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!