Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagen passat 1.9 tdi...

Volkswagen passat 1.9 tdi vagy pdtdi?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy passatot, mert sok jót hallok róluk. 800.000 forintom van rá, ezért elég sok 98-2000 es évjáratu van, de nem tudom melyikkel járnék jobban és hány száz ezer kilóméter-rel érdemes ill. nem érdemes passatot venni és még annyi mire kell odafigyelni?
2014. jan. 23. 17:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%
1.9 pdtdi passatom van 670.000km van benne. Köszönöm a tapsot. :)
2014. márc. 26. 17:27
 12/14 anonim válasza:
én meg most vettem egy 1.9 tdi-t 385ezerrel.Már nincs nagy különbség a kettő között,mert már elég "régi" találmány a pdtdi ahhoz,hogy ha szét néz az ember akkor olcsóbban talál hozzá alkatrészt.Egyébként gondolom a 650-et nem te tetted bele,ha meg igen akkor nem hinném hogy nem cseréltél benne pl egy kettőstömegű lendkereket,vagyis azt senki sem hinné el az árát inkább nem írom le.Ez csak egy dolog volt ami pl az enyémben nincs és ez miatt nem fáj a fejem.
2014. márc. 26. 21:21
 13/14 anonim ***** válasza:
11 es vagyok! A passat újkora óta az enyém tehàt mind a 650 et én tettem bele. Nekünk is van a csalàdba sima 1.9 tdi azért nem lehet összehasonlitani a kettőt. A pd fürgébb sokkal , jobb vezetni! 370.000 ezernél volt ketőstömegü cserélve ugyhogy màr beraktàroztam a pd elemek kb 600e nél voltak cserélve 2 szor először 200 valahànyezernél. Nem tudom sokan miért kinlodnak annyit hogy hu mert ketöstömegü meg hasonló. Sajnos aki nem bir költeni az autójàra annak nem való autó ez ilyen. Nekem nem fàj ha költeni kell rà mert ugy érzem jól magam egy autóban ha üzembiztos és minden működik. De nem is veszek olyan autót amit csak megvenni tudnék javítatni nem!!!
2014. márc. 27. 01:33
 14/14 anonim ***** válasza:

PD-t ne, a legjobb,és agyonüthetetlen a Passatba az az

sima 1.9 TDI AFN ( 110 lovas), sőt ha jól tudom ezek zömében a kettőstömegű vissza van alakítva egytömegűre amivel még bomba biztosabb. Egytömegü lendkerekes, 110 lovas 1.9 TDI AFN-t bevállalnék akár 400 ezer km-el is.

2017. ápr. 19. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!