Mitöl lehet hogy hidegen alig van hűtővizem ha pedig megyek vele visszaáll normális szintre amire kihül ulyra eltünik. Nem szoktam utánnatölteni. Audi a4 1.6 benzin. Hol lehet a probléma?
Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 09:29
11/16 anonim válasza:
általános iskola VIII. osztályos fizika. ha a tanár olyan, még be is mutatja.
12/16 anonim válasza:
Hidegen indítsd el a motort, vegyél desztillált vizet (ha van benn fagyálló) és alapjáraton ketyeregve töltsd fel szintig.
13/16 anonim válasza:
Legalábbis pl az Opeleken ott van a tartályon egy konkrét szintjelző, mellette egy COLD felirat, tehát hidegen kell ott lennie a szintnek.
14/16 Dörmögő válasza:
Én nem desztillált vizet töltenék bele hanem fagyállót. Ha túl sok a fagyállóban a víz akkor nem lesz megfelelő a fagyáspont, és utána csak kínlódás van vele (leengedni belőle, fagyállót hozzáönteni)
15/16 anonim válasza:
Szia,
Szerintem rájöttem mi a problémád. Van egy szelep a kocsiba ami akkor nyit ki, ha elért egy bizonyos hőfökot a kis kör. Amikor ez kinyit vagy bezár, akkor változik neked a vízszint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!