Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitöl lehet hogy hidegen alig...

Mitöl lehet hogy hidegen alig van hűtővizem ha pedig megyek vele visszaáll normális szintre amire kihül ulyra eltünik. Nem szoktam utánnatölteni. Audi a4 1.6 benzin. Hol lehet a probléma?

Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 09:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%
általános iskola VIII. osztályos fizika. ha a tanár olyan, még be is mutatja.
2014. jan. 23. 14:16
 12/16 anonim ***** válasza:
60%
Hidegen indítsd el a motort, vegyél desztillált vizet (ha van benn fagyálló) és alapjáraton ketyeregve töltsd fel szintig.
2014. jan. 24. 10:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Legalábbis pl az Opeleken ott van a tartályon egy konkrét szintjelző, mellette egy COLD felirat, tehát hidegen kell ott lennie a szintnek.
2014. jan. 24. 10:49
 14/16 Dörmögő ***** válasza:
100%
Én nem desztillált vizet töltenék bele hanem fagyállót. Ha túl sok a fagyállóban a víz akkor nem lesz megfelelő a fagyáspont, és utána csak kínlódás van vele (leengedni belőle, fagyállót hozzáönteni)
2014. jan. 24. 11:11
 15/16 anonim válasza:

Szia,

Szerintem rájöttem mi a problémád. Van egy szelep a kocsiba ami akkor nyit ki, ha elért egy bizonyos hőfökot a kis kör. Amikor ez kinyit vagy bezár, akkor változik neked a vízszint.

2017. jan. 7. 15:51
 16/16 anonim ***** válasza:
ulyra
2021. ápr. 17. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!