Ki hogy szokta fogni a kormányt? (pl: egyenes szakaszon, kanyarban)
városban balkézzel olyan 10-11 óránál (:D), jobb kézzel a váltón.
Hosszú egyenes szakaszon két kézzel fogom, de ez sebességtől is függ. Autópályán azért 2 kézzel fogom.
Dugóban meg bal kézzel alul.
Parkolásnál, vagy lassú tempónál nagy fordulásnál pedig hüvelykujjal gyorsan tudom tekerni a kormányt.
kb ennyi :)
Ahogy az oktató tanította..
Egyenes úton ,,tíz óra tíz perc"
Kanyarban meg úgy,hogy még véletlenül se kerüljön a kormány belső részére a kezem(most ezt leírni nem nagyon tudom).
Általában bal kézzel, és vagy a bal oldali két küllő közt lazán rajta a kezem, vagy tök lent. 4-küllős kormányom van, kb 2-4 és 8-10 óra köré érnek ki a küllők.
Jobb kezem vagy a váltón, vagy asszony combján ^^
nos, hát én úgy szoktam, hogy egyenesben: a kormány legtetején rajta a bal kezem, de csak úgymond tenyérheggyel, ja és az ujjaim az égnek állnak (minta integetnék), kanyarban ha kisívű akkor balkéz kb 11-es jobbkéz kb 4-5-ös óraállásnál, ha nagyívű akkor úgymond "lapátolok".
ha csak bal kézzel fogom a kormányt akkor a jobbkezem általában a combomon van de néha a váltón is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!