Ignis hidegen miért áll le kuplungoláskor?
2006-os Suzuki Ignis benzin-gázos.
A moto könnyen indul, alapjárat ok, indulás után kuplungoláskor leáll (ha játszok a gázzal akkor nem),ha ráadom a kuplungot elindul semmi gond, egy idő után már nem áll le csak kb 250-re esik az alajárat majd visszamegy 750-re,aztán megint egy kis idő és minden jó.
Ignis-em van, minden iduláskor adok neki egy gázfröccsöt.
Nagyon alacsony fordulat , áramtalanítás után szokott lenni az első megállásnál, ilyenkor "játszik" az alapjárattal, de késöbb be áll normálisra. Ha neked ez állandóan így van, sajnos fel kell keresned , egy szervíz félét. Ha érdekel van suzuki márkaszervizes ismerősöm 10 éve, tudok tőle kérdezni.
Most beszéltem vele telefonon, holnap személyesen elmondom neki a problémádat.
Este 5 óra után számíthatsz a válaszra.
(haza fele útba esik és úgy is rég beszéltem vele )
Szia. jó és rossz hírem is van, inkább rossz. Ahogy kimondtam:- benzin-gáz rögtön mondta , hogy a gáztól be égnek a szelepek , ezeknek a motoroknak se gáz se etanol nem való.
Még soroltam neki amit le írtál és végig bólogatott, tudja miről van szó, sok ilyennel találkoztak.
ajánlott egy céget ahol tudnak segíteni, [link]
Azt is mondta kompressziót kell mérni, abból kiderül a szelep hiba.
Sajnálom , hogy ilyen hírrel szolgálhatok.
Köszönöm a választ!
Elviszem kompressziómérésre aztán meglátjuk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!