Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s51b motorom hidegen...

Simson s51b motorom hidegen rúgásra nem akar indulni viszont kettőt lépek és tolásra elindul. Ha egyszer elindult utánna első rúgásra is. (12v megszakító) mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés
2014. jan. 19. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Benzin-levegő keverék jól be van állítva a karbin?
2014. jan. 19. 20:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem merültem bele annyira. Tegnap vettem a motort nem volt semmi problémája ott első rúgásra indult nekem és eljöttem vele 60kmt. Menni nagyon szépen megy.
2014. jan. 19. 20:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Nemtudom. Tegnap vettem a motort semmi baja nem volt 60km-t jöttem vele nagyon szépen megy. Utánna nézek köszönöm a tippet.
2014. jan. 19. 20:31
 4/8 A kérdező kommentje:
bocsi kétszer küldtem mert közben lefagyott a gépem :D
2014. jan. 19. 20:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Szívtót használod? És jól használod?
2014. jan. 19. 21:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát volt másik ilyen simsonom és azon nem kellett szivató de ezen próbáltam azzal is de semmi
2014. jan. 19. 21:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Kondira nézz rá a gyújtásban, lehet az a ludas, bár ha az kezdene elájulni, akkor rúgásra nehezen indulna.

Ha szívatóval sem indul rúgásra, akkor less rá alaposan a karbira, nézd meg, hogy zár-e a szívatóban a gumidugó, állítsd be a benzinszintet, valahol ebben a Bermuda-háromszögben lehet a hiba.

2014. jan. 20. 02:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok.

Mondjuk én úgy szoktam indítani hidegen, hogy gyújtás nélkül rúgok 3-at, szívatóval, utána gyújtás rá, rúgás ütemében kis gáz, és amelyik így nem indul be, az tolásra sem, feltéve, ha a gyújtása rendben van.

2014. jan. 20. 02:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!