Ti is úgy vezetek hogy nem lásátok be rendesen az autó elejét?
4.
Próbálj beállni egy szűk garázsajtón át előtte erős fordulóval és akkor meglátod, hogy van-e jelentősége.
Hát én látom...
Bár nekem mindíg ilyen nagy kocka elejű autóim voltak nem ilyen csapott csökött izék.
Így ezeknek jobban lehet érzékelni hol a kocsi eleje.
De ha neked ez nem megy vegyél buszt vagy kamiont annak sík az eleje.
"De pont még csak rosszabb ettől irányítani....
Eleinte én is furcsállottam, de nagyjából már megszoktam. Sőt általában mindig alulsaccolom a távolságot. (Pedig nem keveset vezetek, évi 30.000km körül.) Mindig azt hiszem, hogy már csak 30 cm van elöl, de mikor kiszállok és megnézem, még van majdnem egy méter.
Ez előtt Ladám volt, annak simán láttam az elejét. Most egy Astrám van, annak gyakorlatilag a szélvédő alsó ívéig látok ki, attól lejjebb és előrébb semmit.
Mink is úgy vezetünk, hogy aztat nem lásuk be.
Komolyra fordítva: Közel 40 éve vezetek (nem hivatásszerűen), és eddig valahogy mindig olyan kocsim volt, aminek be lehetett látni az elejét. Az egy hete vett Ford Fókuszomnak az elejét viszont nem látom be. Szokni kell a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!