Hogy is van ez az új kocsi vásárlása?
Figyelt kérdés
Használt autót szeretnék venni meg van rá a pénzem már ki néztem a kocsit lebeszéltem mindent ... milyen költségekel fog járni az egész ? a kocsi árán kívül és milyen határidőm van a átíratásra stb részletesen2014. jan. 20. 18:47
1/8 anonim válasza:
-Odautazás költsége, majd a kocsi hazahozatalának költsége.
-Átvizsgálás, állapotfelmérés költsége
-Eredetvizsga
-Kötelező Biztosítás megkötése
-Átírás
-Szervizelés
-Kozmetikázás (igény szerint)
Az átírásra 15 nap határidőd van a vásárlástól számítva.
Kötelező biztosítást érdemes még aznap megkötni, amikor megvetted a kocsit, mivel fedezetlenségi díjat számolnak fel azokra a napokra, amikor nem volt biztosítás az autón.
2/8 anonim válasza:
Átírás 14 munkanap! Eredetiség vizsga ( eladó állaja) van még sok macera ám ennyit tudok!
3/8 egySanyi válasza:
Esetleg az átírási részét ne intézzük el helyetted? Nyugodtan használhatod az oldalon a keresés menüt, nem fog megharapni, kb. minden héten van egy ilyen kérdés.
4/8 anonim válasza:
Jaj bocsánat elöbb még nem írt senki semmi bocsánat !
5/8 anonim válasza:
Az eredet vizsgát nem az eladó fizeti. Megegyezés kérdése, hogy ki csinálja.
7/8 A kérdező kommentje:
Na remek valószínű engem fog érinteni az eredetvizsga.. az első hozzá szóló írása alapján az mind menyibe kerülhet?
1.6 benzines 55 kw a teljesítménye
2014. jan. 20. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!