Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Cinquecento vagy twingo?

Cinquecento vagy twingo?

Figyelt kérdés
Csak arra kell hogy hetente 2* megtegyek 2*55km-t egyedül.
2014. jan. 19. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:
a két hulladék közül inkább a twingo
2014. jan. 19. 20:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyik sem hulladék, de egyértelműen Twingo. :)
2014. jan. 19. 21:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Miért hulladék? Most erre a kis távra egymagamra nem akarok nagy és drága autót.tömegközlekedés meg azért nem jó mert külterületre megyek ahova rossz a közlekedés.Ha késik a vonat vagy busz akkor nincs csatlakozás és sétálhatok 6km-t.Már jártam így párszor.
2014. jan. 20. 05:55
 4/7 gomzoli ***** válasza:
Amelyikből jobb állapotút találsz ugyanazért a pénzért. Minőségileg kb. egy szinten vannak.
2014. jan. 20. 09:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a Twingo. Nem néznéd ki belőle, de még aludni is viszonylag kényelmesen lehet benne (ki van próbálva :)
2014. jan. 20. 17:42
 6/7 gomzoli ***** válasza:
Mondjuk a Twingo tényleg tágasabb egy kicsit, de a Fiat meg annyira alulárazott (úgy értem, hogy többet veszít az értékéből), hogy azonos pénzért szerintem abból fiatalabbat és talán megkíméltebbet lehet venni.
2014. jan. 20. 21:38
 7/7 anonim válasza:
Twingo annyibol jobb hogy a motorja nagyobb a Cinquecentonal es mintha lenne benne legzsak meg egyeb extrak.
2015. okt. 29. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!