BMW-ről tapasztalat, úgy általánosságban?
Én mióta "komolyabban" foglalkozom az autókkal, figyelemmel kídérem őket mindig BMW párti voltam.
Egyszerűen sokkal jobban bejöttek, mint pl. a Mercik.
Mostanában viszont egyre több negatívumot hallok ismerősöktől ?
Tényleg megbízhatatlanok lennének motorikusan és egyéb módon vagy csak rossz példányokat fogtak ki ?
És akkor most maximalizáljuk az életkört 15-re.
Annál idősebbekkel ne foglalkozzunk,.
Szerintem nem megbízhatatlanok. A családomban 2 BMW is van. Apám E90-ese és az én E30-asom.
Apám kocsijával még nem volt semmi gond, hiszen még csak pár éves. Kellő odafigyeléssel és törödéssel sokáig bírják a motorjaik.
Az enyém lassan 30 éves. Gyárilag 325i volt, használtam egy pár évig és semmi gond nem volt. Kopó alkatrészek és az olajok rendszeres cseréjével ez is örök élet +1 nap. Azóta már az E34 525i 24V motorja került bele és ez is kicsit megpiszkálva, turbósítva, ezzel felhúzva gyári 192-ről 300 lóerőre. Ugye a turbósításnál komolyan hozzá kell nyúlni és így sincs semmi baja már 2 éve.
Nagyon tartós motorokat gyártanak a BMW-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!