Milyen bukósisakot vegyek szerintetek?
Megtanultam quadozni és kéne valami jó bukósisak. Nem szeretnénekl a szülein 60-70.000-es sisakot venni, mivel csak nyárra kéne. Azt mondta nagybátyám, hogy már mehetek az ő quadján, csak bukó kell, mert az övé nagy rám. Nyáron kb. 2-3 hetet quadoznék. Légyszi ne jöljetek a "mindenki olyan sisakot vesz amennyit ér a feje" dumával, mert 2 hétre szerintem felesleges drága sisakot venni. Viszont védje is a fejemt, mivel csak egy kis faluban használnám szért nem muszály szabványnak lennie.
Légyszi segítsetek! 12/L
Igazad van, 2 hét alatt nem törhet így össze a fejed egy borulásban:
Jah, vagy várjál csak, DE, MÉGIS!
Szerintem jó lesz nagyagyád éjszakai bilije...Ha szerinted nem muszáJ szabványosnak lennie ( bármit is jelentsen ez nálad )Bár inkább a nagybátyád fejére kellene húzni, hogy vezetni enged...
A mondás helyesen: "Mindenki annyit költ bukósisakra amennyit a feje ér!"
Nem mindegy hogy 50-es vagy 650-es géphez veszed.
Én 50-es robogóhoz egy kb 13.000ft-os CMS sisakot használok.
Nem hiszem, hogy lenne olyan statisztika, amelyik azt hozza, hogy aki 3 évig nem borult, az már nem is fog, vagy ha fog is, akkor csak kicsit. Az, hogy milyen sisakot veszel, ne annak a függvénye legyen, hogy eddig mennyit és mekkorát borultál. Ha ez így releváns lenne, akkor a boltban is e szerint árulnák a sisakokat.
Ha kisebb eséllyel akarsz egy életre megnyomorodni, akkor érdemes komolyabb bukósisakra beáldozni. Hidd el, még egy egyszerűbb borulásnak is drágább a kórházi anyagi vonzata, mint amennyibe a legdrágább szériasisak kerül.
Köszönöm!
Utolsó válaszoló, linkelni is tudnál????
Persze, linkelni azt nagyon tudok :D
De mire gondoltál? Bukósisakot, kórházat, vagy mit linkeljek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!