Milyen bukósisakot vegyek?
Figyelt kérdés
Helló!Szerintetek milyen bukósisakot vegyek egy rs 50-hez?Olyan 20000ft környékén gondolkozom nem akarok se piacos szart se egy csúcsmodelt, de azért egy picit a "dizájnra" is szeretnék adni.Ha esetleg van élményetek a sajátotokkal azt is szívesen meghalgatom(: előrre is kösz.2010. máj. 24. 18:49
1/8 anonim válasza:
a Max-nak vannak szép bukósisakjai, minden kis motorosboltban árulnak és 12.000 körül mozug az áruk.
3/8 anonim válasza:
Grex-nek vannak jó modelljei! Nem kell tőle félni Nolan gyártmány, kisebb gépekre ideális de akár nagyobb motorokra is jó lehet!
4/8 A kérdező kommentje:
kösz a gyors válaszokat esetleg valamilyen weboldalt tudnátok javasolni?
2010. máj. 24. 19:38
5/8 anonim válasza:
google-be beírod aztán kész :)
egyébként mindeképpen zártat vegyél.
A crossbukó engem nagyon idegesített és mindig telement a szemem :S
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
első 20:18-as szerinted nem néztem meg a google-ba? am a véleményetekre vagyok kiváncsi és h mit ajánlotok
második 20:18-as kösz a linket. én nem tudom sokan mondják h grex jó meg minden nekem olyan otrombának tűnnek vagy csak a képeken?
2010. máj. 24. 20:45
8/8 anonim válasza:
Nekem egy GREX (cross, szemüveggel) bukóm van. Egyszer átment rajta egy zetor, 10 centit belenyomta a földbe, kivettem, egy kis horpadáson kívül semmi baja nem volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!