Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen öltözetben, hogyan...

Milyen öltözetben, hogyan alkudjak egy márkakereskedésben?

Figyelt kérdés
BMW-ről van szó
2014. jan. 18. 20:28
 1/8 egySanyi ***** válasza:
100%
Öltözz hajléktalannak hátha megsajnálnak és elengednek pár millát az árból.
2014. jan. 18. 20:39
 2/8 anonim ***** válasza:

Az öltözködés szerintem teljesen irreleváns. Nem azért fognak olcsóbban odaadni neked egy kocsit, mert tetszik a kereskedőnek a ruhád. Nem is értem milyen összefüggés lenne a kettő között.

Menj abban, amiben egyébként is szoktál lenni a mindennapokon. Én normál utcai ruhában mennék. Ha te amúgy is öltönyben jársz pl a munkád miatt, akkor menj abban. Ha meg melegítőben akarsz menni, mert az kényelmes, akkor abban.

2014. jan. 18. 20:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Női fürdőruhában zöldre festett hajjal, és mondd meg, melyik kereskedésbe mész és mikor! Biztos vagyok benne, hogy sokan néznék a kereskedés előtt.
2014. jan. 18. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne műanyag suhogós Adiads/Adidos melegítőben menjél, mackóban.. Öltöny se kell hozzá, egy elegánsabb, kényelmesebb öltözetben. Ne haragudj hogy kétségbe vonom a szavad, de akit egy új hárombetűsbe sodor a pénztárcája, pontosan tudja miben menjen, és ha mégsem tudná, akkor nem itt kérdezné. Én pl. a Porsche Buda-ba rövidgatyában és strandpapucsban mentem átvenni az új autóm, mert indultunk is Balcsira a haverokkal, meg az új szerzeménnyel. Most nyáron lett 2 éves a Golfom.:)
2014. jan. 18. 21:21
 5/8 Napkiraly ***** válasza:
én csövinek öltöznék és megmondanám, hogy ennyim van rá
2014. jan. 18. 21:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Senkit nem fog érdekelni, hogy milyen ruhába vagy, mert abból semmit nem lehet leszűrni. Akin 500e forintos öltöny és 150e forintos cipő van az simán lehet olyan spúr, hogy 2 forintért 4 napig jár vissza alkudozni, míg nem egy ismerősöm van, akik az autókereskedést is megvehetnék kis túlzással "zsebből", mégis papucsba és kommersz rövidgatyába tolja az "ipart".

Az, hogy mennyit tudsz alkudni a vételárból ill. mennyi extrát tudsz kifacsarni a kereskedésből a technikádon és a stílusodon fog múlni, nem a ruhádon.

2014. jan. 18. 22:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Abból kell kiindulni, hogy alig vesznek új autókat és az értékesítők minden potenciális vásárlót meg akarnak fogni. Ha látják, hogy komoly a vásárlási szándék, akkor fel kell vázolni az anyagi keretünket, amit még hitel esetén sem lépnénk túl és hogy melyek azok a funkciók, extrák, amelyeket mindenképpen szeretnénk. Vagy az alap autó árából fognak engedni, vagy a listaárba bele lehet alkudni még néhány extrát.
2014. jan. 19. 11:07
 8/8 anonim ***** válasza:
nem az öltözék számít, az eladók kiszúrják anélkül is ki komoly érdeklődő, meg úgyse nagyon pörög a piac, szóval mindent megtesznek hogy megvedd (és kb szó nélkül is simán engednek több százalékot a szalonárból.
2014. jan. 19. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!