Milyen első autót javasolnátok egy fiúnak?
Amit tudni kell:
Fiatal vagyok, friss jogsis.
Valami nagyon alap autóra gondolok, ami olcsó mint pl a Swift.
Keveset fogyasszon. (Azt szeretném, ha egyedül diákmunkával el tudjam tartani, ne a szüleimnek kelljen.) Nem kell túl tágasnak lennie, mert még nem családosan használnám :)
Néztem a Puntót, Swiftet (Sedánt is), Peugeot-t, Corsát.
De nem tudom, hogy nem-e lenne nevetséges egy fiúnak.
Ötletek?
mármint melyik lenne a nevetséges? egyébként sztem nem.
na meg egy dolgot lehagytál: heteró vagy meleg vagy? ez se mindegy az imagehoz ugye ...
Puntót tuti ne vegyél, franciát se vennék a helyedben anyagi okok miatt, én a Corsa és a Suzuki közül válogatnék pofára, de aztán aszem anyagiak miatt és hosszabb távra is nézve a Corsa lenne a nyerő. De melyik Corsa egyébként? nem rossz autók azok, csak az a gond, hogy ha régebbi generációt veszel, azt nyilván már 20-an széthajtották, de persze kifoghatsz vmit, sose tudni ...
Inkább még mondj egy max árat is, és akkor ahhoz könnyebb igazítani! (és azt el ne feledd, h meleg vagy-e!)
Nem nevetségesek ha csak nem rózsaszín színű!
Egyébként a swift sedán szerintem már eléggé pofás kis autó!
A lényeg, hogy ne a legolcsóbb, lestrapált autót vedd vedd meg meg, mert vélhetően arra ölteni kell még!Autó vételkor, mindig vigyél magaddal egy tapasztalt, lehetőleg autószerelő ismerőst! Mert neki sok mindent elárul az, ha a motortérben valahol olajos-piszkot lát (valószínű, hogy ugye ott szivárog...) de ez neked lehet fel sem tűnne, mert nem értesz hozzá, vagy észre sem vennéd.
Bármelyik autó jó, ha folyamatosan elvan hordva a kötelező olaj-vezérlés cserére! Ha elhanyagolod, akkor lehet az egy BMW-is, az is tönkre megy idővel, ha nincs karban tartva!
Tehát olyan kocsit vegyél, ami tetszik, és szakavatott ember által is kipróbált gép, szerintem!
na jó, de hát senki se kérdezi meg, hogy meleg-e ??
ne viccelj már, ha meleg, mégse kéne neki egy BMW pl ...
Én nem csajos bevásárlókocsit néznék.
Mitsubishi Galant, Honda Accord, Nissan Primera (p11 vagy p10), Sedan Swift, Seat Cordoba
7-esnek köszönöm.
Nem vagyok meleg, pont ezért kértem még példákat, mert hülyén néz ki egy férfi Corsában.
Swift Sedan, Opel Astra F, Punto, Seat Cordoba közül melyiket ajánlanátok?
350 000-et szánnék autóra, átírás nélkül. Városban 8l körül szaladgáljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!