Legkevesebbet fogyasztó benzin és dízel autókat keresem. Tudtok írni párat?
23:19
Én meg diesellel járok, kb feleannyi a fogyasztásom mint egy lpg-s átlagautónak, és 300-ért tankolok. Mert azt azért valljuk be hogy lpg-t, benzint-t nemigen találsz feketén, de a gázolaj feketén történő kereskedelme eléggé virágzik. És nem pancsoltat tankolok, mert a kamionos kollega a sporolását a benzinkúton engedi bele a kannámba.☺
Egyébként az általad írt fogyasztás 6 literre jön ki 100-on, amit én meg nem hiszek el egy gázos kocsiról, hacsak nem mindig országúton haladsz. Vegyesben inkább a 8 liter a hihetőbb a benzin-gáz üzemnél.
10:45
Te nyertél bár igaz, hogy nem teljesen legális a dolog, sőt. Gondolom, ha elkapják a kamionos haverodat akkor repül a cégtől. Természetesen több várossal nagyobb a fogyasztás is, de ez igaz a dízelre is. Sok városi vezetéssel is 20Ft/km alatt vagyok. Megkímélt, karbantartott Opel Astra F 1,4 82 lovas.
11:50
Haveromat ha elkapják akkor sem rúgják ki. Üzemanyagnormában vezet, és eldönthette hogy vagy a megsporolt üzemanyagot viszi haza vagy kifizetik neki 300 forint/liter áron. Annak viszont nincs értelme hogy kifizetteti, aztán meg ős is itthon 420-ért tankol a saját kocsijába. Így inkább hazahordja, és 300 forintért adja nekem is tovább. Egyébként nekem is opelem van, 1.7 td isuzu motorral, és a városi fogyasztásom ,ég télen sem megy 6.5 liter fölé. Jó időben, országúton meg picit 5 liter alatt mozog.
17:13
Nem kell elhinni. Én tudom hogy mennyit eszik a kocsim, az meg hogy más kételkedik az szíve-joga.
17:13
Olvasd el a 22:08-at, és a 00:45-öt ha egy darab isuzu dieseles kevés hogy meggyőzzön. Egyébként a dieselnél nincs akkora különbség a téli és a nyári fogyasztás között mint a benzinesnél, mivel nem egyformán dúsítják az üzemanyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!