Miért nem büntetik a rendőrök azokat, akik bukósisak nélküli képet töltenek fel magukról közösségi oldalra?
Figyelt kérdés
Félreéértés ne essék: nem a motorosok ellen vagyok, épp ellenkezőleg: a motorosok jóhírnevét rongálja az a sok tuskó, aki ország világ előtt büszke arra, hogy ő bukósisak nélkül (ne adj Isten papucsban/rövidnadrágban, izomtrikóban) ül fel a motorjára és hajt ki a közútra. Úgy gondolom a valódi motoros körökben már rég elfogadottá vállt az a tény, hogy a bukósisak és számos más védelmi eszköz használata nem csak ajánlott, de létfontosságú. Arról nem is beszélve, hogy a törvény is kötelez a használatára. Ha az elvileg zárt közösségi oldalakat lehet kémkedésre és bünőzök megfigyelésére, kézrekerítésére használni, akkor miért nem használja a Rendőrség az ott található képeket a közlekedésbiztonság javítására (nem mellesleg egy csomó pénz behajtására)?2014. jan. 17. 22:29
11/14 anonim válasza:
Az USA-t ne hasonlítsuk azért hozzánk, tudtommal az 50 államból 12-ben még nem kötelező a sisak használata, ilyen Európában nincs. :)
12/14 anonim válasza:
hát már csak tudom hogy nem bizonyíté ka kép bszzátok meg, bíróságon dolgozok.
csak ahtósági fényképeknek van bizonító erejük.
de ti biztos jobban tudtok mindent kcsögök.
13/14 anonim válasza:
Tudod mit én szerintem te úgy dolgozol a bíróságon maximum hogy egy takarító vagy mert analfabétákat nem vesznek fel oda bocsi :) először tanulj meg írni okés és ne mond azt nekem hogy telóról írtad mert én tudok írni akkor is ha telefonról írok.
14/14 anonim válasza:
Szia te és mond már el nekem hogy hogy tiltottál le?Hogy trágár voltam vagy mi XDXDXD na de ezt hallgasd én tiltottalak ezért úgy hogy ezt te szívtad meg nem én hahah
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!