VW Golf III/Vento VR6 2.8 V6 174le vagy VW Passat IV/V 2.8
V6 197le a jobb?
Figyelt kérdés
A 3 tipus között gondolkodom. Melyik lenne jobb? Csakis kézi váltóval.
2014. jan. 15. 19:45
1/7 anonim válasza:
En talan a golfot valasztanam,bejon az alakja es konyebb a ventonal meg passatnal ugyhogy van egy minimalis kulombseg gyorsulasban es fogyasztasban. Golfban nincs 197 loeros?? Ugyremlik mintha a synco-ban az lenne (de akkor a sulykulombseg elveszik) vagy nem gondolkodsz syncro-ban?
2014. jan. 15. 20:13
2/7 anonim válasza:
Tovabba (most hogy utannaneztem) megondolnam a 16 szelepes gti-t is.Mert allitolag jobban gyorsul a vr6-nal (8.7 alatt van 100-on 9 helyett,es 215kmh tud,mig a vr 6 220-at) es a kombinalt atlag fogyasztasa 3 literrel kevesebb,kepzeld mekkora akkor a varosi fogyasztasban a kulombseg....de az is igaz hogy nincs neki az a tipikus hangja,ugyhogy ertem en ha megis inkabb vr6 :) elso voltam ujra
2014. jan. 15. 20:21
3/7 Beviz Elek válasza:
Szerintem a 3 tizednél és az 5km/h-nál fontosabb az autó állapota.
Amúgy én a háromból ventót vennék, nekem nagyon tetszik, autóvásárlásnál meg is fordult a fejemben.
Gondolom nem gyorsulási versenyre kell, nem kell kihegyezni, hogy a 3ból a leggyorsabb legyen.
Ennyi erö elég, legyen rajta egy jó állapotú szép kasztni.
Megj.: hahu-n láttam kb 200ra felhúzott 6 sebességes 1.9 pdtdi motoros ventót, talán le is volt papírozva az átalakítás. Na arra folyt a nyálam...
2014. jan. 15. 20:42
4/7 anonim válasza:
Alap hogy az allapot az elso,nem is mondtam hogy egy szetrohadt gti-t vegyen,egy makulatlan vr6-helyett.Csak lapozgattam az adatok kozott,szemembe otlott a 16 szelepes gti es neki is fegyelmebe ajanlottam. Autotypes-on azt irjak vr6 varosban 17-et (!!!!) fogyaszt,nemtom lehetseges-e,de azert utannajarnek. Mert ha a gti-t regisztralni olcsobb,kevesebbet fogyaszt (30-40%-al) es meg gyorsabb is (mert gondolom szamit a gyorsulas ha mar vr6-ban gondolkodik a srac) akkor mar szinte semmi sem szol a vr6 mellet.
2014. jan. 15. 21:22
5/7 anonim válasza:
Ha jól látom, a 150 lovas GTI G3 8.3-ast futja a 100-at, a 2.8-as VR6 7.6 alatt a 2.9-es pedig 7.4 alatt.
De szerintem is legelőször az állapotot kellene nézned, utána a teljesítményt. Egy patent kasztni véres torkú motorral még mindig jobb bolt, mint fordítva.
Szerintem ha kell a hely, akkor Passat, ha csak egyedül vagy ketten használjátok akkor elég a Golf is.
2014. jan. 15. 22:14
6/7 anonim válasza:
Ez igaz (a gyorsulas) az autotypes-on az egyik modellre 9mp irnak,es a masik ket vr6-t nem neztem (nem gondoltam hogy hibas adatok vannak fenn). Na,hat akkor jol kiveseztuk a temat pro es kontra :)
2014. jan. 16. 12:18
7/7 anonim válasza:
Haveromnak volt VR6-os Ventója, és brutális volt, gyönyürű hanggal. Igy a Ventot mondanám, bár egy V Passatban mégjobban eltudnám képzelni ezt a jó kis motort.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!