Suzuki dr 125 babetta gyújtással?
Hy!
Trafó a problémád!(cseréld)vagy gyertya is rossz lehet.
És nincs jól beállítva a gyújtásod ha úgy érzed hogy nagyobb fordulaton gyengébb.
Simsont még láttam babi gyújtással de hogy egy DR-t..Nem gondolod,hogy nem épp a legideálisabb megoldás?
Kicsi az a gyújtás nem ad eleget.Nincs elegendő szikra,igaz EZEN MIÉRT VAGY MEGLEPŐDVE?
Kapja szépen a benyót aztán nem tudja begyújtani fulladozik mint a 2T ha sok olajat kap.
Amúgy Én sem értem hogy egy ilyen gépen miért van babszi gyula :)
Ez amit írtál hogy nem elég neki a kraft az csak akkor lenne igaz ha arról megy a világítás is.Tehát ha ezzel van a gond akkor világítás nélkül kell kipróbálni a motort.
De az is lehetséges hogy rossz hőértékű gyertya van benne,vagy a rossz vagy valószínű hogy trafó mert az ha bemelegszik akkor szokott szórakozni ha valami gembasz van vele.
külön van gyújtó es a világító tekecs.
12 volt az okés szerintem.De aztán az is lehet hogy nem is a gyújtás terén kell a problémát keresni :)
Mivel akkor dadog mikor bemelegszik,így akár az is lehet hogy sokallja a benzint,tehát amíg hideg addig jó de ahogy bemelegszik akkor már sok neki a benzin,magyarul lehet hogy a szivatód be van ragadva.
Más nem jut eszembe hogy még mi okozhatja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!