Opel astra f 2. 0 gsi mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 11:59
1/6 anonim válasza:
Szerintem az egyik legjobb sport verda nekem nagyon tetszik,elég jól lehet még optikai tuningal is fel dobni na nem túl öltöztetni hanem csak mert az sokszor nem áll jól.Motorikusan is elég jók meg bizhatok,és jól is mennek nehéz igazán jó darabokat találni hacsak nincs kb közel 1 millió a zseben
2/6 A kérdező kommentje:
és a tigra azzal mi a helyzet ? nekem a kasztnija tetszik de az ecotec motorral nem vok kibékűlve!
2014. jan. 15. 19:37
3/6 anonim válasza:
Tigra nekem már nem kellene ,nem azért mert nem jó autó elég kis mutatós autó stb mondjunk úgy már kicsi lenne,utastére gondolok.Hát az eco-os motorok...meg bizhatok azok is de sajna az olajat csipegetik, amit a gyár is fel tüntet pl 1000km/2-3 dl a régi 8 szelepesek velük ellen tétben nem eszik az olajat nem jelemzö rájuk mint az eco-tech- re.Nem vagyok biztos abban hogy van-e 8v motoral szerelt tigra.Faternak is eco-tech-es motorja van az is csipegeti olajat más gond nincs vele tehát ne arra gondolj hogy liter szám zabálja,ez mende-monda...sajna ilyen tervezés ha minden féleképen opelt akarsz keresd a 8 szelepeseket bár az is ritka nekem sikerült egyet vennem tavaly elött, szerencsére csak ami kötelezö azt cseréltem olaj ,fék betét
4/6 A kérdező kommentje:
értem köxx :D
2014. jan. 16. 13:45
5/6 andrassygyula válasza:
Mire lennel kivancsi gsivel kapcsolatban?
ecoteces motorra melyikre gondolsz? Nem rosz alapbol, mert probaltak tartanu a lepest a fejlodessel, de a jelen azt mutatja hogy 200e km es veguk van. Persze mara ez is kiforrott, ahigy annak idejen c20ne es a c20xe. Amugy eros es nyomatekos motorok voltak.
nem lehet egyertelmuen kijelenteni h a 16v rosszabb mint a 8v. Sajnos gazdifuggo, es mar akkkor se talalsz olyat amire nem koltod ra a gatyadat ha volt gondos gazdi az elotted levo 5tulaj kozott.
6/6 A kérdező kommentje:
én a c20ne motora szavazok 8v elég is, ennek a felújítása mennyibe kerülne ?
2014. jan. 18. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!