Na jó persze nem hulla részegen hanem mikor enyhén részeg vagyok két három sör után úgy érzem sokkal ugyesebb vagyok mindenben a vezetéseben is ez mért van?lehet hogy tudat alatt tudom hogy részeg vagyok és így sokkal jobban tudatamban van az hogy akár megis halhatok egy balesetben és így jobban koncenrálok? Persze tudom ha elkapna egy rendőr erős büntetést kapnák így nyilván nem csinálom ezt rendszeresen.
Nem vezetsz jobban, csak elhiszed magadról hogy jobban vezetsz. Ez olyan mint amikor bemész egy diszkóba lötyögsz kicsit, majd rájössz hogy tök szarul megy ez neked. Kérsz pár felest, megiszogatod és amikor visszamész táncolni, már nagyon jól megy. Ez persze nem igaz, mert ugyan olyan bénán táncolsz, csak mivel az alkohol oldja a gátlásokat, az agyad már nem törődik vele.
2014. jan. 15. 08:56
12/19 anonim válasza:
Egyik volt kollégám is ügyesebbnek érezt magát pár feles vagy két három sör után. Ez az ügyesség egészen addig tartott míg a nyílegyenes úton be nem fordult egy nem létező útkereszteződésbe. Elég nagy sebességgel történt A hitelcsoda a feje tetején állt meg. Ő megúszta annyival, hogy most már fülig ér a szája, ugyanis odáig szakadt. Az orvosok csúnyán barmolták neki össze ez emlékeztetni fogja mindig. Amúgy szerencséje volt mert épp nem talált el senkit az irányíthatatlan autóval. Viszont jó pár évig fizetheti a részleteit az autó hitelnek, plusz a jogsi is ugrott neki.
2014. jan. 15. 09:54
13/19 anonim válasza:
Hát szerintem sem vagy ügyesebb...
2014. jan. 15. 12:04
14/19 anonim válasza:
melelttem sokan ültek igy isu gy is dem ikor ittam azok votlak a vélemények hogy sokkal jobban vezetek úgy, nem pörgetem a motort, csak úgy ahogy kell, dinamikusan, meg is dícsértek, persze nem mondtam hogy megittam fél liter vörösbort előtte :/
2014. jan. 15. 13:56
15/19 anonim válasza:
Éppen ezért nem szabad vezetni ittasan, mert akkor mindenki nagyon ügyesnek érzi magát. Én is igy vagyok.
2014. jan. 15. 17:48
16/19 Napkiraly válasza:
Azt kell tudni, hogy - bár olyankor nem érzed - sokkal veszélyesebben vezetsz. Ha muszáj úgy vezetned,inkább igyekezz lassan és nagyon óvatosan menni. Az jusson eszedbe, ha valami történik,nem csak a jogosítványodat veszik el, de a kárt is te fizeted,mert a biztosítód olyankor nem fizet
2014. jan. 15. 21:18
17/19 anonim válasza:
"En meg ertenem is aitndotok, DE mi van az olyan orszagokkal ahol tenyleg megihatsz 1-2 sort es legalisan vezethetsz???? Mert Eppen egy ilyenben elek. Ha tudnatok az alkohol eletani hatasait, enyhe csolatast okoz, es elenkiti a verkeringest."
Fú ezt elég bonyolult volt értelmezni!
A zero tolerancia előtt 1-2 sört itthon is megihatott az ember!
Sőt ha még csak 1-2 sört iszol még a rendőrök többsége sem nyomja a szondát az ember arcába,de mikor már az egész autóban cefre szag van ,és a zsibbadt nyelvű sofőr még beszélni is alig bír ,ott már nincs mit tenni és nincs pardon!
Egyébként ha elolvastad volna a kérdést nem egy-két sörről volt szó, hanem olyanról aki tacsra itta magát és úgy vezet!Na az ennyire felelőtlen emberek akik hót kokin vezetnek megérdemlik azt a magas bírságot és jogsibevonást sőt súlyos baleset okozásakor még a sittet is!
2014. jan. 15. 22:23
18/19 anonim válasza:
Az egyik elvtars mar letolt, nem illek az uttoro taborba, de ez van ha a Touch-pad mindig az ujjam ala szalad es elugrik a kurzor, a masik meg nem lesznek ettol ekezetek a hordozhato szamitogepemen, es nincs az az ungarista lelkuletu aki miatt csinalnek, hiszen akkor minden megkeveredik a kiosztason, ahhoz meg mar oreg vagyok.
Na de En sem a hulla reszgsegrol beszeltem, itt meg mindenki olt, azt semmi keppen sem javaslom, de meg mindig azt kerdezem mas orszagokban szuperemberek elnek hogy ott 1-2 sor vagy egy pohar bor nem befolyasolja negativan vezetesi kepessegeket? Ti meg mind azt mondjatok 1 italt sem mert kozveszelyes szuperbunozo lesz az illeto...Szerintem....nem bennem van a hiba
2014. jan. 16. 20:08
19/19 anonim válasza:
Na mar majdnem lesujjedtem a szintetekre de ez is elg volt hogy a rutinotokkal leggyozzetek. Gartula. Azt hiszem igazatok van nem kommentelek tobbet, azoknak akiknek segiteni tudtam obijektivitasommal azoknak sajnalattal uzenem, meghagyom a maradek tapasztalatlan agybagyongenek az okoskodast mer tudjuk a kulonbseget. A tobbiek meg viduljanak isteni tudasukkal es agyazzak be tenykent mindenki fejebe. SZVSZ
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!