Most vettem egy Hyundai médiás autórádiót! A problémám az lenne, hogy videó lejátszásakor ki ír egy figyelmeztetést, ami nem engedi lejátszani a klipeket gondolom azt észleli, hogy vezetek! Mit lehet tenni? Esetleg ki kell kötni egy kábelt?
Igazából ez egy biztonsági funkció szokott lenni, hogy az utat figyeld vezetés közben...
Persze ki lehet kötni, meg lehet kerülni - az adott rádiótól függ hogyan.
De miért akarnál vezetés közben az úton kívül mást nézni?
Én is pont ilyen rádióval garázdálkodom!
Délután meg tudom írni, hogy melyik kábelt hová kell kötni! Nálam működik! (Megjegyzem: nekem is az a véleményem, ha már ilyet vettem, akkor működjön! Magyarul akkor nézek rajta videót, amikor oda kapcsolok az anyós ülésről!!! Vagy az utasaim nézik CSAK!) Szóval, délután írok, hogy mit hová kell kötni! Magam szereltem be!
Utolsò vagyok...
A narancssàrga ,,parking sw'' kábelt test (-) csatlakozást kell adni. Nálam ez a bekötés teszi lehetővé a folyamatos video funkciòt. Persze, ha oda kapcsolok. Ez egy Hyundai CMRXD 7238 SU készülék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!