Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Dieseles autóban hogy lehet...

Dieseles autóban hogy lehet megcsinálni hogy amikor jobban odalépek neki rendesen kormoljon?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam valami füstcuccot kell nagyobbra cserélni.

2014. jan. 13. 21:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
74%
szánalom a köbön.
2014. jan. 15. 07:42
 22/29 anonim ***** válasza:
Le se kell térdelned…
2014. jan. 15. 20:39
 23/29 anonim ***** válasza:
68%
Vinne el a tüdőrák amit a rohadt kormod okoz másnak te gyökér... Annak is örülni fogsz ha a te feleségednek kormol oda valami barom mikor tolja a kisbabátokat a járdán a babakocsiban? Had szííjja az a szegény gyerek, jót fog tenni neki... te F...kalap...
2014. jan. 15. 21:12
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom ki hogy van vele,de nekem eszembe nem jutott volna ilyesmit csinálni autómmal!

Pedig dízel kocsim van nekem is.

2014. jan. 15. 21:27
 25/29 anonim ***** válasza:
De jó, kiszedték, hogy térdeljek a kipufogója elé, hogy a pofámba kormoljon, de azt benn hagyták, hogy neki le se kell térdelnie, ha egy szippantós kocsi tartalmát akarjuk ráereszteni…
2014. jan. 16. 21:57
 26/29 Evele123 ***** válasza:

Ez nem túl szép, de így is lehetne mondani:

Ha kicsi a férfiasságod, toldd meg egy füstölő dízel autóval!

Nekem is 1.5 DCi van és családom is. Ha felelősségteljesen tudnál gondolkodni, ahogyan előttem már leírták, arra törekednél, hogy minél halkabb és minél kevesebb kormolással menjen a kocsid. Hogy ez egy úgy hóbort lett a mai fiatal sofőrök körében, az arra utal, hogy még nem nőtt be az illető feje lágya. Azt tedd, ami másoktól is jól esne neked, gondolok itt a te pofádba belefüstölt koromra, amikor anyázol az előtted haladóra. Pedig ő csak a hobbiját űzi, te meg majd' meg fulladsz bele!!!

2014. jan. 17. 09:50
 27/29 A kérdező kommentje:
tegnap 21:57 XDD nem is láttam azért ez kicsit cink
2014. jan. 17. 12:46
 28/29 anonim válasza:

Enyém is "kojtol" rendesen :)

Nekem egy 1,9 TDi Skoda octavia van. Alapjáraton meg normál használat mellett nem szarok senki képébe de ha valaki nagyon keménykedik a civic-el vagy a calibrával akkor odalépek jön a "fekete puszi"

2014. nov. 13. 00:54
 29/29 anonim ***** válasza:
Előbb az ilyeneket kéne agyonbírságolni… (Aztán lehetne persze a Volkswagent is, én nem bánom.)
2015. szept. 26. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!