Skoda Fabia 1.4 16V 101 LE benzines, vagy 1.9 dízel Octavia?
Figyelt kérdés
2014. jan. 13. 13:48
21/23 anonim válasza:
írtam hogy pl. ergo lehetne fiat is.
Nem vagyok részre hajló,mert sokáig csak német autóm volt, akartam japánt, de francia lett.
Sokan hülyéznek is, én meg letojom. Misivel vette olcsóbban, ergo ha szar is lenne, még mindig bőven az egyéb német, és japánok alatt maradok pénzben.....
22/23 anonim válasza:
97-es Octavia 1.9 TDI van. Fogyasztása nagyon jó 90km/h vagy 100km/h-ás tempónál (bár sok mindentől függ) nem megy fel 4,9 felé ha teljesen megvan pakolva eddig 3,8l volt a minimum egy 80km-s uton és 85/90 km/h volt a max. Attól függ, hogy gyorsítasz, hogy használod a motor teljesitményét (mikor váltasz pl.) . Rendes dízelről véleményt nem tudok mondani. Ezeknek a VW konszerneseknek (VW és Škodát probáltam eddig :D ) jó a fogyasztása és megbizható. Esetleg még a 2-es Octavia 2.0TDI (2006körüli) 103kW(150LE körül) 320Nm az is nagyon jó fogyasztása és megbizható és kényelmesek. :)
23/23 anonim válasza:
Az utóbbi válaszoló vagyok elfelejtettem, hogy sokáig elmennek miénk a 3032600+ km-t tapossa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!