300-400 e ft körül gondoltam, ami azért tetszetős is. Olyan mint most az Opel Meriva. Csak a Susuki WagonR+ - t ismerem. De úgy tudom h az utóbbi nagyon gyenge. Most lett jogsim azért jobb lenne vmi erősebb. Vagy ha nem is magas, olyant szeretnék, aminek az ülését úgy be lehessen állítani, h én, aki 158 cm, 45 kg vok elérjem kényelmesen a pedálokat úgy, h nem fekszem. De mindenképp kicsi autó legyen, és a legkedvezőbb fogyasztása legyen.
Szervó kományos legyen mindenképp. Elektromos ablakemelő is jöhet:). Köszi!
2009. dec. 1. 13:46
2/11 anonim válasza:
A magasra nincs ötletem, de ha már kis autó, akkor nekünk eddig a Twingo vált be. Pici és mégis nagy! Kívülről parányinak látszik, de elől és hátul is nagyon nagy és kényelmes. Vegyes fogyasztása 6-7 liter körül van nekünk. Én már láttam olyan Twinit, amelyiknek a pedáljain egy ujjnyi vastag gumi valami volt ráerősítve, hogy elérje anya a pedált, azt hiszem ő 150 cm alatt volt. :) Szerintem keress olyan ismerőst, akinek ki is tudod az autóját próbálni, vagy autókereskedést, ahol beleülhetsz, mehetsz vele egy kört.
2009. dec. 1. 13:49
3/11 anonim válasza:
egyébként külföldön nézz,( www.mobile.de ) mert itt ennyiért egyterűt nem, vagy ha mégis kapsz, az roncs
2009. dec. 1. 16:40
4/11 anonim válasza:
lehet 150 cm alatt, egy rendellenességgel rendelkező emberekről szóló műsorban a törpenövésű nő is jogsit szerzett! az kb 100 cm volt, max.. magasságban nincs korlátozva!
2009. dec. 1. 17:24
5/11 anonim válasza:
el lehet hülye vagy és kész... a kocsikban tudod lehet állítani az ülés magasságát, és a legtöbb oktatóautóban már olyan magasra is lehet, hogy kilásson egy 145cm-es ember is...
2009. dec. 1. 22:08
6/11 anonim válasza:
jól válaszoltok..
Twingo jó azt ajánlom
Suzuki WagonR+ meg hasonló lélekvesztőkben ne gondolkodj..
magas, de túl sz@r a felfüggesztése és felburulsz vele.. én már láttam 2 keréken kanyarodni wagonr+-t meg ignist meg dacia logant is .. használt német autóban gondolkodj.
én egy twingot ajánlanék neked, vagy egy 3-as VW golfot
2009. dec. 2. 20:01
7/11 anonim válasza:
vw sharan, a régi típust(kb 97-99) biztosan kapsz ennyiért, és ez nem rossz...
2009. dec. 4. 20:03
8/11 anonim válasza:
Semmi gond a WagonR-el.Egy kezdő sofőrnek teljesen megfelel,akár hosszabb távon is.Egyébként meg egy Twingo semmivel sem erősebb,sőt...a WagonR önsúlya 970 és 1050kg között van."ha kicsi is,de anyagból van" :) És ne dőéj be ilyeneknek,hogy felborul meg ilyesmi...Javaslom neked a hahu.hu oldalt!!hátha segít a döntésben.
2009. dec. 5. 00:40
9/11 anonim válasza:
utolsó válaszoló Isteneeeeem
hiába mész gyorsabban azzal a papírbusz Wagonnal mint a Twingoval :D
borulékony gönc
és kényelmetlen..
a Twingo biztonságosabb
de én még most is a német autókat mondom!
2009. dec. 7. 20:03
10/11 anonim válasza:
Először is,egy szóval nem irtam,hogy "gyorsabban mennék a WagonR-el",nem tudom,hogy mire irtad.Legfőképp,hogy nincs is Wagonr-em,csak kb 11 éve foglalkozok suzukikkal :)
De a kérdezőnek válaszolva,tényleg nézd meg a hahu.hu-t.Ott hasznos tanácsokat adnak.Sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!