Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Amerikában miért csak automata...

Amerikában miért csak automataváltós kocsik vannak?

Figyelt kérdés
Mért csak automataváltós kocsikat gyártanak? Miért nem lehet manuális váltó?
2009. nov. 30. 20:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%

Az utolsó 2 válaszolónak igaza van és teljesen egyetértek velük!

viszont én imádom a manuális váltót :D egyszerűen életelemem :D

2009. dec. 2. 19:57
 12/20 anonim ***** válasza:
57%

hu hát tényleg a váltás a legfárasztóbb az autózásban :D

"+ hosszú távra tervezik őket,és nem tudod tönkre tenni,mert nem tudsz szarul váltani"

próbáld meg betenni akárcsak minimális gurulás közben hátramenetbe tenni az automatát: reccs aztán mehet a szervizbe mert gallyra ment :)

2009. dec. 2. 20:18
 13/20 anonim ***** válasza:
Képzeljétek, irtam már ezen az oldalon, nekem van egy barkács ladám :D amivel csapatni szoktuk hobby szinten. De az utcai autóm az automata,mert azt jobban szeretem,kényelmesebb. Tehát BAROMSÁG hogy a váltani nem tudók vesznek automatát.
2009. dec. 3. 20:07
 14/20 anonim ***** válasza:
nem biztos h ott nagyok a távok, New Yorkban minden 2. sarkon van bolt... egyébként ők sok mindent csinálnak még vezetés közben (esznek, ilyesmi, mert nincs idejük, és az evés meg a váltás nem túl jó)
2009. dec. 6. 00:02
 15/20 anonim ***** válasza:
52%
Hát én úgy tudom hogy a taxik még kormányváltósak!
2009. dec. 6. 21:44
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
de azok is automaták nem trabant módos
2009. dec. 6. 22:09
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem eddig egy vw golf 150le-s manuális autóm volt,most egy 320d automata bmw,mellettük egy honda 1000rr(azon is kell váltani),véleményem sokkal dinamikusabban,sportosabban vezethető a bmw.
2009. dec. 6. 22:11
 18/20 anonim ***** válasza:
35%
Azért mert mi béna fa...ok vagyunk,mert megvesszük drágán a szara..nál szara...bb kocsikat hitelre,ahelyett,hogy vennénk TOP GEAR ajánlásokat.
2009. dec. 6. 22:17
 19/20 anonim ***** válasza:
53%

nos, egy autómata, akkor is ugyanúgy fog váltani, amikor részegen\másnaposan\álmosan\betegen\fáradtan vezetsz. Nem csak akkor kapcsol tisztességes sebességgel amikor nagyon koncentrálsz. A hülyének pedig aki autómatát gurulásban hátramentebe tett.

Nos ugyanez szerinted manuálisnál milyen következményekkel jár? Kérlek elfordul a váltó a tengely körül, az összes csavart eltörve, így kuplungot ÉS váltót is cserélhetsz.

2009. dec. 6. 22:22
 20/20 anonim válasza:
Néha tényleg kényelmesebb lenne nekem is az automata, főleg hogy egy elég régebbi autót kaptam, mikor meglett a jogsim.De anno én azt gondoltam hogy váltani miylen rossz meg mikor tanulóvezető voltam akkoris hirtelen csak kín volt hogy arra is kell figyelni, de mostmár megszerettem a váltást.Ha dolgozó ember leszek és megengedhetem majd magamnak, hogy vegyek egy nagyobb kényelmes autót automata váltóval, akkor valószinű emellett döntenék.
2010. jún. 11. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!