Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány órát kell vezetni ha...

Hány órát kell vezetni ha valaki most csinálja a jogsit?

Figyelt kérdés
mármint 580 kilométert kell vezetni kötelezően... nekem meg azt mondta az oktatóm h 31 órát kell vezetni ugye most meg újított mert azt mondta h 29 órát kell vezetni... van egy bizonyos kötelező óraszám és kötelező kilométer és ha az óraszámba nem fér bele a kilométer akkor órát kellene h vegyek? mert sztem valami effélét akar ezzel mondani sztem átakar b_szni most ezt vki magyarázza már el légyszíves köszi

2014. jan. 10. 11:53
 1/3 anonim ***** válasza:
30 óra a kötelezö és egy 1 óra amit vezetni kell már 60 perc, tavaly elött 45 perc volt 1 óra kötelezö km meg szerintem nincs nálam se voltlehet hogy be akar palizni. A másik hogy azért let most 30 óra kötelezö mert nincs rutin vizsga ami 10 óra volt és 20óra volt a városi,ezek már nincsenek csak városi ami 30 óra
2014. jan. 10. 13:47
 2/3 anonim ***** válasza:
tavaly elött 45 perc volt az 1 óra vezetés na így akartam írni:)
2014. jan. 10. 13:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem Budapesti vagy(bár szerintem mind1)akkor belefog férni abba a kötelező 30 órába a kötelező 580km.Szerinted ki tudja ellenőrizni hogy valójában mennyit vezettél?Az oktatók 99,9%-a csak simán beírja a papírra minden órára a 20km-t azt jólvan.Tehát ennek a "húú most aztán 580km kötelező lesz"-nek semmi értelme nincs.Úgy hogy normál esetben veszel 30 órát és mész vizsgázni(ha az oktatód úgy gondolja hogy készen állsz-mármint egy jó oktató).Egy óra mifelénk 50 perc de hallottam hogy máshol 60.
2014. jan. 12. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!