TND010 kérdése:
Mennyi egy Audi A6 2.5 TDI átlagfogyasztása?
Figyelt kérdés
Jó motorikus állapotban lévő, nem széthajtott autóról beszélünk!2014. jan. 9. 21:34
1/8 anonim válasza:
100 000-en kb 4 vezérműtengely meg egy csomó szelephimba.
2/8 anonim válasza:
A 96/97 évre kiadott autóktalógus szerint
Gyorsulás: 11,2 s
Végsebesség: 195 Km/h
Átlagfogyasztás: 6,3 L/100 Km
Üzemanyagtartály: 80 Liter
Teljesítmény: 115 LE (85kW) 4000/perc fordulatnál
3/8 A kérdező kommentje:
második válaszolónak köszönöm szépen. További válaszokat várnék esetleg saját tapasztalatból :)
2014. jan. 9. 22:03
4/8 anonim válasza:
Haveromnak 98-as 2.5TDI-je van. Neki 6,5 liter körül eszik saját bevallása szerint ( sima elsőkerekes 6-os váltóval) + az első 3 évben 2 garnitúra első felfüggesztés és 2 felújított adagoló :D
5/8 anonim válasza:
Egy ismerősömnek van, ha jól emlékszem 99-es évjárat, 2.5 tdi automata váltóval, pár évvel ezelőtt ő 8 literről beszélt.
6/8 anonim válasza:
átlagfogyasztás 6 liter kb., városban meg 7-8, persze tiptronic + quattro kombóval lehet talán egy literrel több is... gondolom a C5-ös V6 TDI-re gondolsz, tehát 97'-től...
nekem az egyel régebbi van, 2.5-ös, 5 hengeres TDI, szerintem 7-nél többet sose eszik városba se, bár többre számítottam, de az újabb se fogyaszt jobban szerintem...
7/8 anonim válasza:
Most az első generációst kérded? Mert az nevetségesen keveset, kb 6,5 litert eszik.
A V6-os 2.5 TDI már jóval többet: 8-9 litert.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen az újabb 98-as amiről beszélek :) Köszönöm a sok választ!
2014. jan. 11. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!