Van itt más is aki most kapta meg az első autóját és már rally pilótának érzi magát?
Majd amikor benne lesz a híradóban, hogy valaki összetörte (jobb esetben csak saját)magát egy Octavia RS-sel, majd gondolok rád.
Jogosítványod hány éve van? Az egy nagy teljesítményű autó, azzal csak ésszel szabad menni, mert kezdő vezető keze alatt az fegyver!
"Ja, jó erős fegyverem van"
Amit a fejedhez tartsz..
Inkább bicikizz tovább...
Nos,szerintem szombat este menj ki a városba vagy hajnalba,és ott találsz bőven rá versenyzőt aki lámpától lámpáig bevállal egykét kanyart csak úgy mindenféle jel nélkül :) Én már csináltam pesten,benne van az is a pakliban hogy felkelted a sunyi helyen álló rendőröket is,de kockázat nélkül nincs izgalom és Én sem vagyok p ....nci :)
Esetleg ha rallyzni akarsz akkor menj ki pályára és ott keménykedj,az a tuti!Igaz fizetni kell a pályahasználatért de megéri mert sokkal jobb mint ha csak úgy cirkálsz bármerre is.
"Ja, jó erős fegyverem van:)"
Akkor mit mondjanak azok akiknek tényleg erős kocsijuk van ? :D
És most olyan keménynek érzed magad, mert átmentél a MINIMUM vezetési vizsgán, amit bárki meg tud csinálni?
És apuci meg olyan büszke lett rád hirtelen, hogy odaadja a szaros Skodáját?
Érted, egy Skoda.. Nem egy Merci, vagy Lexus, egy szar Skoda. A Daciával van egy szinten, sőt régen, még a Daciának is nagyobb tisztelete volt.
Egyébként nem írtad a kérdésedben, hogy melyik környéken, akkor hogyan jelentkezzen a többi Ken Block?
Ha igazán kemény vagy, akkor szerintem a rendőrség mellett kellene raliznod. Az Octáviával, meg a vezetési tudásoddal még a motorosokat is ott hagyod szerintem. Akkor meg megéri szopatni őket, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!