Komolyan tud olyat egy új BMW, hogy ha valaki az autópályán éled jön, automatikusan levillog?
Persze, hogy van a prémium márkákban levillogó automatika, akkor teszik bele am,ikor az irányjelzőt kiszerelik! Bár még így is olyan nehéz ezeknek a vezetése, hogy a sofőröknek folyamatosan telefonos segítségre van szükségük! Vagy mi másért lenne a fülükre ragadva a mobil?
:D
A cikkben is leírják, hogy csak a "követős" tempomattal csinálja, és nem akármikor, valamint nem úgy ahogy a legtöbb barom villogni szokott!
Második vagyok, s a cikk ismeretében is fenntartam amit írtam. A mezsgye vékony, de levillogás, s vészhelyzet jelenzése két külön dolog.
A rendszer nem azért villog, mert menj az utamból, mert én köcsök vagyok, te meg szuzukis, hanem azért mert a másik vészhelyzetett idézet elő.
Tehát nem utolér a kocsi egy másikat, s utat követel magának. Én erre írtam, hogy olyan nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!