Lányok, fiúk (korral, nemmel írjatok)! Szerintetek szépek az alábbi autók? (Képek lent). Hegyvidéken lakom, elengedhetetlen az összkerékhajtás és a nagy hasmagasság.
1.:
2.:
Esetleg ha ezek nem tetszenek nektek, tudtok szebb összkerekes autókat linkelni? (Lehetőleg a fenti két autóhoz hasonlóan a használt piaci áruk ne legyen három-négy milliónál több).
Az első autó egy Lincoln Navigator, a második pedig egy Range Rover - de valamiért ez utóbbinál a legelső képet nem mutatja, így ez a szép fénykép az alábbi oldal középső sorában balról a második:
A zöld autót keressétek.
vegyél Nissan Navara-t :D
Ezek nem terepjárók, mint ahogyan azt más is írta. (elég alacsony a hasmagasságuk)
20F
Köszönöm a hasznos válaszokat! Mbela egyes, leülhetsz.
Az általatok linkelt terepjárók rakodótere mekkora (belső szélesség, ill. hosszúság)? Valahogy nekem nem tűnnek túl tágasnak - nagyon kell a bő helykínálat.
Azt viszont végképp nem értem, hogy egy Range miért ne lenne alkalmasabb terepre, mint egy Pajero, vagy egy Navara? Végigolvastam és néztem egy halom tesztet, még mindig az előbbi a legjobb terepezésű. Pont utóbbiak buktak el a teszteken. A hasmagasság, na az talán ellene szól.
"Azt viszont végképp nem értem, hogy egy Range miért ne lenne alkalmasabb terepre, mint egy Pajero, vagy egy Navara? Végigolvastam és néztem egy halom tesztet, még mindig az előbbi a legjobb terepezésű."
Most egy rakás ember téved? Vagy akkor ki?
És nem írtad a belső adatokat, azt is kértem.
"Köszönöm a hasznos válaszokat! Mbela egyes, leülhetsz"
te meg ülve is maradhatsz, ha egyátalán felmerült benned, hogy egy több mint 2.5 tonnás, 5.4 literes benzinpusztítóra van szükséged, mert a dobozforma egy kicsit emlékeztet a hajdani terepjárókra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!