Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » '99-es Ford Focus rángat,...

'99-es Ford Focus rángat, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy '99-es Ford Focus, ami gázadásra rángat.

Hidegen, melegen egyaránt, és teljesen random, hogy épp mikor.

Nem csak elinduláskor, hanem menet közben is előfordul.

Hibakód nincs benne, benzinszűrő cserélve lett, de a probléma továbbra is fenn áll.

Mi lehet a gond? Gyújtás körül kéne nézelődni?

Esetleg v.mi egyéb ötlet?

Előre is köszönöm.

2014. jan. 8. 22:46
1 2
 11/13 anonim válasza:

* szóval mikor elromlott, azonnal csak 3 henger járt, és záptojásszag volt.

Ha valakinek van megoldása a rövide de erős rántásokra, főleg gyorsításkor, kérem segítsen. Köszönöm.

No Check Engine light.

2016. szept. 12. 23:53
 12/13 anonim válasza:

Hali!

Nekem is hasonló lett a bajom. 1-2-3 ban alig akar elindulni és érzem, hogy erőlködik és rángat. kicsit játszok a gázpedállal finoman és mintha valami be akadt volna megszűnik, de a következő váltásnál ismét elő jön és megszűnik. Először azt hittem kezd lemerülni az aksi (mert már volt ilyenem másik autóval) de szerencsére nem. amit mondtok lehet, hogy az lesz mert ritkán büdös jön be a utastérbe szellőzőn keresztül ezt kinti szagnak tituláltam és nem foglalkoztam vele, de akkor lehet mégis kell. Autovillamossági dolog lesz oda kellene elvinni motorhibával? köszönöm a választ!

focus 1.4 03

2016. szept. 26. 06:37
 13/13 anonim válasza:
Ugyan ez hiba 1,4 fokus ha finoman adom a gázt nem, ha kicsit jobban akkor rángat...ahogy irjátok. Kormol, látszik a gyertyákon...kevés a levegő.A légtömeg éerzékelőt pucoltam, fen áll továbbra..az Egr szelepet mondják még el szokott kokszolódni azt nem tudom hol van, annak hitt kivettem, ki pucoltam de az alapjárat szabályozó volt...hibakód nincs
2023. nov. 29. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!