Mennyibe kerül egy kb 160 lóerős Lada VFTS motor építés?
Aki ért hozzá, leírná hogy milyen alkatrészek kellenek hozzá, és nagyságrendileg mennyibe kerül az az alkatrész?
Azt mondják olyan 3-400 ezer forintból ki lehet hozni egy 150-160 lóerős motort
Van egy 1.7-es blokkom, és arra gondoltam, hogy felfúrom 1.9-re, szerzek bele Audi dugókat, vagy tarajos dugattyút, a kompresszió olyan 13-14 körüli legyen, 328+ vezérműtengely, weber karbi, és beinjektorozni.
etanollal vagy repülőgép benzinnel használnám.
haverom azt mondta, hogy hülye vagyok, inkább vegyek egy BMW 3-as kasztnit 100 ezerért, 200 ezerért meg egy v8-as motort, olcsóbban kijön az egész autó mint ladába csak a motor :D
lehet igaza van
Utolsó rosszul tudod, nem haladtál a korral :D
Egyre elterjedtebb, hogy a Weberekhez / Dellortokhoz beépítenek egy úgynevezett Jenvey-pillangósort, amit DTA-val vezérelnek, és így akár egy közel 20%-os teljesítmény növekedés is elérhető.
Kérdésre is válaszolva:
3-400 ezer ft-ból szinte kizártnak tartom, hogy egy rendes ütőképes VFTS motort össze lehessen rakni.
Inkább 1 milla köré tenném a tetejét, és akkor abban benne van minden.
Nem a levegőbe beszélek, hidd el.
Biztos 3-400ból is ki lehet hozni, de az olyan is lesz.
Havassy-ék az A-s versenymotort 550ezer ft-tól kezdik el.. gondolhatod hol a teteje.
Egy általad kinézett 328-as nagy alapkörös fokolt vez.tengely 50 ezer körül jár + egy állítható vezérmű fokoló kerék... stb.
Ott vannak még a RossRacing Dugattyúk, egyszóval egy rendes VFTS motor összerakása kiba*ott zsebbenyúlos történet.
Utcára elég egy dupla weberes rendesen megcsinált relatív "kisebb költségvetésű" motor megépítése olyan 90-130LE körül.
Ismerősöm a Ladáját 2 millából építette meg és versenyenként kell rákölteni 400 ezret! :D
egy E30 as BMW V8 as motorral.... BMW motor? :D 270ló egy 4ezres benzinzabáló szörnyeteg! kb 250-300 ezer! :D E30 ast jobban megéri.... és szerintem egy V8 as hangja jobban dorombol mint egy VFTS! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!