Honda MTX R 125 vagy Yamaha DT 125 R?
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy melyik motort ajánljátok nekem. Nekem a lényeg, hogy megbízható legyen, menjen terepen(nem "szétrallyzni" akarom), és "olcsók" legyenek hozzá az alkatrészek. Inkább közúton menne többet, és akár hosszab távokon is.
+1 a Hondán van power szelep?
Bocsi, rossz helyre ment a "R" betű!
Honda MTX 125 R
Én erősen a DT felé hajlottam annak idején.Mikor oda jutottam hogy akkor most nekem motor kell...Hát egyáltalán nem bántam meg.Alkatrész sok van hozzá és meglepően olcsó még webáruházból is.Nagyon megbízhatónak találtam már az elején.Egyszer ijesztett rám mikor megállt.De egy gyertya/pipa meg egy karbi pucolás után már ment is tovább.Vegyesbe olyan 6-7-et eszik.Én túrákra használom és néha 5-el is beéri sőt...MTX-en van power.Talán egy-kettőn nincs.Ha esetleg érdekelne nyugodtan hívj fel,vagy írj! :)
Köszönöm szépen a válaszodat! Sajnos drága nekem a motorod, ami egyébként szép. (:
Jöhetnek még a válaszok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!