Mi lenne ha beleraknék a simsonomba egy 250-es etz blokkot?
Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 16:01
11/14 anonim válasza:
Ne hallgass senkire,nyugodtan próbáld ki nem lesz semmi baja a váznak!én is csináltam ilyet és nem tekerte meg a vázat tök jól bírta!sőt egy simson váz még egy 600-as gyorsasági blokkot is kibír ilyet meg szomszédom csinált!nagyon erős anyagból vannak a vázak megcsinálva ezek még igazi német minőségűek!és a fékkel se foglalkozz mert jó erős a motor féke úgyhogy meg is tudsz majd állni!
12/14 anonim válasza:
#11 - Aha, és milyen módon állapítottad meg, hogy nincs tekeredés a vázban? Egyáltalán tudod mi az első jel, amiről észre lehet venni?
A 600-as pedig hiszem ha látom, működés közben.
13/14 anonim válasza:
pedig így van hidd el!a simson mindent kibír!:D
14/14 anonim válasza:
#13 - nem-nem. Én láttam már olyan szépen két nyomon futó Szájmszont, hogy öröm volt nézni. Ment a lazább talajon egyenesen és 1 centi volt a két keréknyom középvonala között, ha meg hosszában belenéztél lehetett látni hogy mintha a két kerék ferde lenne egymáshoz képest. De persze, menni ment, mert ettől még a blokk hajtja a kereket, csak tulajdonképpen megérett a beolvasztásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!