Mi volt a legdurvább lerobbanásos élményed?
hát ez nem este volt de lerobbant a kocsi a világvégén kb..:S
kb pár orát kellet sétálni mire értünk vhova..xD csak azé nem stoppoltunk me nemfértünk vna be annyian ha felvesznek ..
nekem egyszer egy rossz akksi miatt maradtam elég messze az otthonomtól ráadásul este és tél volt és nem nagyon ismertem ott senkit. Szerencsére arra jött egy öreg bácsi és megkérdezte hogy mi a baj.Mondtam neki hogy lemerült az akksi és mondta hogy hozzam el hozzá és valamennyit töltött rá.Utána már indult is és haza tudtam menni de nem kellemes dolog.
Ja meg egyszer kilyukadt a gumim mikor munkából haza akartam menni.még a pótkerék is lyukas volt de megoldottam :S
Második vagyok-->Az a legroszabb,amikor a 10 kilométeres körzetben nincs egy település sem,nincs közvilágítás és sötét is van.Kocsimban volt egy dinamós lámpa,azt vittem magammal,de azzal se láttam sokat,sőt féltem,hogy rálépek valami sünre,mert csomo neszt,zajt hallottam,egy kicsit féltem is:S.Hajnali 2 órakor,mikor már álmos voltam,gyalogolni oda-vissza is majd egy órát:S
Nomeg az autót is féltettem ,nehogy mire visszaérjek kilegyen fosztva:S Meg jól betolni az út szélére ,hogy elne kaszálják a kamionok.Amúgy eszembe jutott még egy,ez bent volt a városban,legnagyobb csúcsforgalomban,egysávos,egyirányú utcában.Egyedül voltam és leállt az autó,hogy miért azt azóta se tudom.Az emberek dudáltak mint állat,én meg kezdtem bepánikolni,hogy hova toljam,mivel az út két oldalán végig álltak a parkoló autók,egy kis lyuk se volt,ahova feltolhattam volna.Elkezdtem tolni,de közben kormányoztam is:S Ez elég béna volt,de nem segített senki egy 5 percig.Addig állt a forgalom és ment az idegeskedés,dudálás.Aztán végül is jött egy fiatal csoport,akik kitoltak az utca végére.Körülbelül 20perccel késöbb beindult a motor.Nemtudom mi baja lehetett akkor.Ennyi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!