Hogy lehet kivenni azt a fajta rádiót egy 2001 es évjáratú polo classic autóból mert nem szól a jobb oldali hagszóró vagyois nagyon ritkán szólal meg egy kicsi időre?
nekem egy panasonic rádióm van, azt úgy tudom kivenni hogy leveszem az lőlapját mert levehető az enyémnek, és adtak hozzá gyárilag két kis lemezt aminek a vége meg van hajtva, azokat kell beakasztanom a két szélébe (pontosan megvan hogy hova mert van neki két kialakított hely) és akor finoman kilehet húzni, nekem ez a panasonic rádióm egy opelben van.
nem tudom hogy tudtam e segíteni de megpróbáltam. nem értek ahhoz a rádióhoz
Utolsó jól linkelt, ott a megoldás.
Ennek a rádiónak nem a keretét, vagy az előlapját kell levenni, hanem a két alsó sarkánál lévő kis műanyag takaró elemet.
Itt egy kép, hogy tudd, miről van szó:
Aztán hogy honnan szerzel hozzá való villát (vagy lemezt, ahogy tetszik), azt nem tudom. De elvileg azokat csak bedugod, és ki tudod húzni a helyéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!