Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Drifteléshez milyen kezdőautót...

Drifteléshez milyen kezdőautót ajánlotok?

Figyelt kérdés
Ladán kívül, mert azt ugye mindenki ismeri, és gondolom ez a legolcsóbb, de érdekelnének még más típusok is.

2014. jan. 3. 20:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én a legtöbbet a 86-osra (Toyota Corolla AE86, ismert még Toyota Sprinter 86 és Toyota Trueno néven is...nem szabad összetéveszteni a 85-ös Levinnel!) tenném. Driftre beállítva, 180 lóerő körül megfelelő. Azért jó, mert ha bár gyenge, és az egyenesekben kicsit lassú, pont emiatt a gyengeség miatt a kocsi teljes erejét bele lehet fektetni a kanyarba. Igaz a kanyart elhagyni viszont nehéz vele max sebességen, de az elenyésző.

Én ezt ajánlom a legjobban. Én is ilyet szereztem nemrég és kis tuningolással (tényleg csak minimálissal) rohadt jól megy a hegyi utakon. A mátrában lefelé gyöngyös felé, max sebességen, driftelve minden kanyarban, a hegy tetejéről (sierra-val és e30/36-tal 11 perc) 9 és fél perc alatt jön le, ha jó a sofőr.

Illetve sokat tennék még a Sileighty (Sil80) típusú Nissanra is egy 180-as nissi, silvia elsővel. Megpakolva a motort, és leszorítva az első rugókat, esélyes a 86-os ellen.

Szerintem kezdésre ezt a kettőt próbáld ki! Viszonylag "régi" típusok, ezért olcsók, de még mindig megállják a helyüket, s az alkatrészek (mivel a kialakításuk, és belső terük nem egyedi) tömeggyártottak, könnyen cserélhetők. A Nissan Sil80-asba akármelyik nissanból (370z-től a skyline-ig mindegyikből) passzol bele az alkatrész.

A 86-osba, pedig a Toyota Corolla sorozat bármelyik autójából (az újakból is) jó bele minden.

2014. jan. 11. 16:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!