Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek?

Milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés

Pénzem max 1.800.000ft-van rá. Fiatalos sportos kocsira gondoltam de nem tudom pontosan h milyet vegyek.Amit szeretnék: 2 ajtós,4 személyes, hátsó kerék meghajtásos,és nézzen ki atomi jól!! és használtra gondoltam természetesen.

Előre is Köszönöm válaszokat.(Az értelmeseket)

2014. jan. 3. 17:59
 1/8 Gábor t ***** válasza:
Totacar népitéleten nézz körül. Árat nem írnak, az igaz.
2014. jan. 3. 18:03
 2/8 anonim ***** válasza:
hát a kinézet az relativ, amiket én tudok neked az: bmw 3, mercedes c, mercedes clk, nagyjából ezek felelnek meg neked. de ami fiatalos sportos ilyen áron ilyen feltételekkel azszerintem egyedüla 3as bmw coupe
2014. jan. 3. 18:16
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Add el anyukád autóját.
2014. jan. 3. 18:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Zöldet.
2014. jan. 3. 18:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Figyelj 1 Polski 1,700,000 Forint. Sportos, fiatalos,2 ajtós, 4 személy elfér benne, hátsókerekes, az 500 lóerős motorról már ne is beszéljünk. Szerintem simán megérné. A nőknek is jobban bejön, mint holmi BMW stb.. Gondold át kétszer is mit veszel a Polski a legjobb választás!
2014. jan. 3. 19:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Nehéz mindegyik feltételnek megfelelő autót találni. Arra számítani lehet, hogy a legtöbb 2 ajtós, de 4 személyes sportautóban a hátsó üléseken szinte csak gyerekek férnek el, és ők is tudnak normálisan, mindenféle ortopéd sérülések nélkül bemászni. A hátsókerékhajtás driftelgetéshez kell? Az első hajtásosak is tudnak sportosak lenni és biztonságosabbak. Az atomi jó kinézet elég szubjektív. Ilyen 7-14 éves autók formái, amiket ennyiért kapsz, már nem olyan aktuálisak. De vannak azért elég jó klasszikussá vált autók.

Például a Datsun 260z [link]

Ha ezzel az autóval meglátnak, bármelyik autórajongót elfogja a sárga irigység. Atomi jól néz ki, csakhogy minimum dupla ennyi pénz kellene hozzá.

Kicsit újabb, akár 2005, vagy 2006 évjáratút lehet kapni a pénzedért a 2002-től gyártott 3.generációs HYUNDAI COUPE-ből, ami még talán belefér az atom jól kinéző kategóriába, és bónuszként általában kevés kilométerrel, szervizkönyvvel árulják őket, megbízhatóak és keveset fogyasztanak, ha találsz ennél jobb vételt, akkor megeszem a kalapom:

[link]

Egyetlen apró hiba, legalábbis a leírásod alapján, hogy első kerék hajtású. Szerintem kihagyni lenne hiba.

Itt válogathatsz az eladók közül:

[link]

2014. jan. 3. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:

BMW E46 Coupe: [link]

M-B CLC: [link]

Toyota Celica

2014. jan. 4. 12:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Hyundai Coupe: [link]
2014. jan. 4. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!