Milyen autót vegyek?
Pénzem max 1.800.000ft-van rá. Fiatalos sportos kocsira gondoltam de nem tudom pontosan h milyet vegyek.Amit szeretnék: 2 ajtós,4 személyes, hátsó kerék meghajtásos,és nézzen ki atomi jól!! és használtra gondoltam természetesen.
Előre is Köszönöm válaszokat.(Az értelmeseket)
Nehéz mindegyik feltételnek megfelelő autót találni. Arra számítani lehet, hogy a legtöbb 2 ajtós, de 4 személyes sportautóban a hátsó üléseken szinte csak gyerekek férnek el, és ők is tudnak normálisan, mindenféle ortopéd sérülések nélkül bemászni. A hátsókerékhajtás driftelgetéshez kell? Az első hajtásosak is tudnak sportosak lenni és biztonságosabbak. Az atomi jó kinézet elég szubjektív. Ilyen 7-14 éves autók formái, amiket ennyiért kapsz, már nem olyan aktuálisak. De vannak azért elég jó klasszikussá vált autók.
Például a Datsun 260z [link]
Ha ezzel az autóval meglátnak, bármelyik autórajongót elfogja a sárga irigység. Atomi jól néz ki, csakhogy minimum dupla ennyi pénz kellene hozzá.
Kicsit újabb, akár 2005, vagy 2006 évjáratút lehet kapni a pénzedért a 2002-től gyártott 3.generációs HYUNDAI COUPE-ből, ami még talán belefér az atom jól kinéző kategóriába, és bónuszként általában kevés kilométerrel, szervizkönyvvel árulják őket, megbízhatóak és keveset fogyasztanak, ha találsz ennél jobb vételt, akkor megeszem a kalapom:
Egyetlen apró hiba, legalábbis a leírásod alapján, hogy első kerék hajtású. Szerintem kihagyni lenne hiba.
Itt válogathatsz az eladók közül:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!