Miert nem gyors?
Van egy Lada 2107, 1500ccm 75LE autom, 4 sebesseges. Miert van az, hogy 65 km/h-nal mar 4-esbe kell tenni?? Neztem tobb videot is, ugyanerrol az autorol, ugyanigy 1500ccm, es 4-esbe majd csak 110 km/h-nal tette.
Tehat idegesit, hogy mar negyesbe kell tenni 65km/h-nal...
Mi lehet a baj?
pl. ő: http://www.youtube.com/watch?v=msboR6bN6bs
Harmasba vagy 120-al, es megsem bogeti a motort... Nekem pedig harmasba 60 km/h-nal mar bog...
3. fokozatban a 100 km/h körüli végsebesség a kis, 1200-as és 1300-as Ladákra jellemző, a rövidebb, 4,3-es hátsó híddal. Az 1500-asok 4,1-esével vagy 3,9-esével el kell forognia a motornak 110-120-ig. Feltéve, hogy gyári a végáttétel: egyes tulajok szeretik belemókolni a nagy Ladákba a kombik rövid diffijét, hogy jobban gyorsuljanak vagy jobban lehessen pörgetni őket körbe-körbe. Ha 3. fokozatban 110-nél már valahol 6.000 környékén jár a fordulatszámmérő mutatója, akkor rövid diffi van az autóban.
De az is lehet, hogy egyszerűen csak nem pörög ki a motor: ilyenkor a felújítás segít rajta. Ha 2107-ről van szó, akkor van benne fordulatszámmérő, érdemes nézegetni. 3. fokozatban is el kell érnie a 6.000-et a fordulatnak, ha jó a motor. Ha nem éri el, akkor valahol elvész a teljesítmény.
ma 13:03
ne nézz már madárnak jó? koszi
a kérdezőnek írtam ezt mert írta hogy 180van bele írva,erre írtam azt hogy az enyémben meg 220van de az ilyen semmit nem jelent.
nem gondoltam hogy valakinek nem esik le a mondani valóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!