Mennyire érdemes az autóban fűteni?
Én úgy szoktam, hogy jól érezzem magamat. Általában annyira fűtök, hogy a sál, a sapka és a kesztyű ne legyen szükséges: a sál egyszerűen zavar, a sapka is, vastag kesztyűben meg nem szeretek vezetni (és nem is jó). Ennél jobban viszont nem erőltetem a meleget, mert egyrészt úgysem fogok megállni, hogy levegyem a kabátomat és ha izzadok benne, az nagyon zavar, másrészt ha bent szaunát varázsolok, kiszálláskor garantált a megfázás.
Mondjuk az is igaz, hogy nekem piszok szerencsém van, mert olyan az autóm, hogy 1-2 km alatt is igen jó időt tud produkálni odabenn. De volt már dolgom olyan korszerű kis turbódízellel, aminél majd' 10 km kellett, hogy értékelhető szintű legyen a fűtés.
(igaz, annak a tulaja vélhetően kevesebbet költ üzemanyagra, mint én, de minden éremnek két oldala van)
Csak hogy ne fázzak. De nem csinálok nagy meleget.
Kedves 3-as. Nekem '88-as Nivám (is) van, az is simán fűt 1-2 km után....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!