Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért mondják azt, hogy nem...

Miért mondják azt, hogy nem érdemes Audi Q7-et venni?

Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 15:27
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
(városban furikáznék vele, közúton)
2014. jan. 2. 15:28
 2/16 anonim ***** válasza:
78%
Városba főleg hülyeség ilyet venni.
2014. jan. 2. 15:32
 3/16 anonim ***** válasza:
70%
mert hogy a rákba parkolsz le vele ?
2014. jan. 2. 15:32
 4/16 A kérdező kommentje:
de miért?
2014. jan. 2. 15:34
 5/16 anonim ***** válasza:
53%
számomra ezegy elb*ott értelmetlen, funkció nélküli autó, csak jampizásra való, semmi másra. gondolom rengeteget eszik, és nekem egyáltalán nem tetszik ... sztem ocsmány a kinézete, hatalmas batár, és feleslegesen van benne 8559665 lóerő. elvileg egy "terepjáró" de elindulsz vele a hegyre, és mire felérsz könyörög hogy álj már le .. :D
2014. jan. 2. 15:37
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem eladják a használt kocsikat a TEK-nél?
2014. jan. 2. 15:39
 7/16 A kérdező kommentje:

azt már én is hallottam, hogy csak feltűnősködni jó vele, meg általában azok veszik, akik felsőbbrendűnek képzelik magukat.

de nekem akkor is nagyon tetszik :(

2014. jan. 2. 15:42
 8/16 anonim ***** válasza:
86%

Igazából két féle ember van, aki ha megengedhetne magának egy ilyet megvenné, és aki nem.

Aki megvenné annak tetszik, ezt akarja, péniszhosszabbító kell neki meg sorolhatnánk még n+1 indokot, ami miatt megveszi. A másik tábor meg ugyanezeknek felhozza majd az ellenkezőjét...

Ha van pénz megvenni és fenntartani és neked ez tetszik, akkor vedd. Használtan, főleg a megfelelő gondoskodás hiányában ez is jó nagy pénztemetővé tud válni, mint akármelyik másik prémium autó.

2014. jan. 2. 16:09
 9/16 anonim ***** válasza:
60%
Vegyél inkább egy A6-ost, ugyanazt tudja, csak olcsóbb és kb 30%-al kevesebbet eszik ugyanazzal a motorral + jobban is megy, és sokkal elegánsabb, meg városba minek ilyen "terepjáró"? Az A6-ban is ugyanaz a quattro összkerékhajtás van, a hóval ugyanúgy elboldogul, terepen meg a Q7 se ér semmit, utcai gumikkal főleg.
2014. jan. 2. 16:28
 10/16 petizacc ***** válasza:
100%
Ezek a fajta autók városba feleslegesek, terepre meg szarok.
2014. jan. 2. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!