Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért mondják azt, hogy nem...

Miért mondják azt, hogy nem érdemes Audi Q7-et venni?

Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 15:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Meglehet venni városba is, csak gondolkozz, mikor azt mondják, hogy városba elég egy 1.0-ás Swift is, akkor minek ilyen nagy dög autó? Inkább hosszú utakra jó, arra alkalmas szerintem, meg például az Alpokban nem akad el télen sem, erre jó.
2014. jan. 2. 19:05
 12/16 anonim ***** válasza:
8%

Micsoda válaszok.

Mi az hogy nem jó városba?

Meg hogy parkolsz vele.

HAverom 9 személyes tranzittal tolja a várost. És?

tetszik az autó? van pénzed fenntartani? Akkor hajrá!

Ki a szart érdekel ki mit gondol. Ha péniszhosszabítónak veszed, akkor annak.

Tény, egy 1.0 suzuba nem fog behajolni a bugyi nélküli kis szőke :) sem.....

2014. jan. 3. 07:49
 13/16 anonim ***** válasza:
A k..va annak se feji meg ingyen a kobrát aki drága kocsiban ül. :)
2014. jan. 4. 22:52
 14/16 anonim ***** válasza:
ehhh...utolsó válasz fasza :)))
2014. jan. 4. 23:43
 15/16 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, de ne zavarjon... :D
2014. jan. 4. 23:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Apámnak van, olyan mint az álom! 2012-es, újonnan vásárolt gép. Jó nagy dög, ez tény. Városban, ha tojás van a pedál és a lábad között, akkor esetleg elpöfékel 25literből. Országúton/Pályán 12-14 liter kell Neki, minimum! De akkor, hogyha 130-cal megy Vele. Ha 180-200'környékén, akkor a 18liter a reális adat a fogyasztás szempontjából. Parkolás? Hmm. Na igen, az nem könnyű a kicsikével. De ha elég nagy a hely, akkor 5-10' perc alatt megoldható. Benzinkútra 2 hetente kell járni a géppel, 30.000.-Ft-ot kell általában perkálni, és akkor sincs teli a tank. Nagyjából ennyi, most van benne ha jól emlékszem 40.600KM. Nagyjából ennyi, Nekem Mercedesem van, CLA 220, AMG packettel, vagy mi a szösz, 2013/4 havi gyártás, Németországban újonnan vásároltam, 2013/5/10.-én, megdöbbentően sok €-ért. Saját vállalkozásom van, Németországban, mely egy kis vállalat csupán, amely autó;motorkerékpár;hobbi járművek eladásával/megvételével foglalkozik, nagyon sokáig spóroltam egy Mercedes-Benz autóra, illetve Apukám nagy álmára, egy 'nagy dög Audi, ami akkora, mint az SX4 kétszer!" Ennyi lett volna a mondókám, elnézést, ha kissé' hosszúra sikeredett a válaszom. 24/F, illetve Édesapám 44/F.
2014. ápr. 15. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!