Yamaha ybr 125 vagy Yamaha xt 125?
Csak a külső más, erőre kb ugyanaz.
Nekem az XT a termete miatt jobban kéne.
De az YBR helyett is inkább a Honda CG-n gondolkodnék.
Miért kell 4 üteműt venni?
Ha most nagy, akkor pár év múlva majd felnősz hozzá ;)
Én Mito-t, TZR-t, vagy NSR-t vennék. Igaz dupláját fogyasztja, de amennyit járnék vele nem számítana.
A1-es kategóriába nem fér bele az NSR TZR vagy a Mito!
Ráadásul a koruk miatt és mivel hajtották őket rendesen, már nem is valami megbízhatóak. A javíttatásuk pedig zsebbenyúlós.
Van sok olyan ami 11kw-os forgalmival rendelkezik.
Nekem is 125ös 2 üteműm volt, de nem sport. Nem bántam meg, hogy megvettem, de 4 ütemű is bírta volna és fele annyit evett...volna :) Ha most kéne választani akkor 4 ütemű gépet vennék (csak nem sportba. abba rossz nézni ahogy pergetik és nem megy...)
Attól függ, mire akarod használni. Utcára, közlekedni jobb az YBR, alig eszik, praktikus, könnyű vezetni.
Az XT-t akkor ajánlanám, ha szükség van a terepjáróképességére, mert olyan helyen laksz, vagy szeretsz endurozni is. Tisztán utcára nem sok értelme van, mert nem lehet rá például olyan "jó" gumikat kapni, mint az YBR-re.
Persze elsődleges szempont, hogy azt vedd, amelyik tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!