Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha ybr 125 vagy Yamaha xt...

Yamaha ybr 125 vagy Yamaha xt 125?

Figyelt kérdés
Melyiket ajánljátok inkább, és miért? Továbbá milyen 125 ccm-es motorokat ajánlotok ami belefér az A1 kategóriába?

2014. jan. 2. 19:06
 1/8 anonim válasza:
Ha japánt akarsz venni, és van rá pénzed, akkor olyat vegyél amilyen tetszik.
2014. jan. 2. 19:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Csak a külső más, erőre kb ugyanaz.

Nekem az XT a termete miatt jobban kéne.

De az YBR helyett is inkább a Honda CG-n gondolkodnék.

2014. jan. 2. 19:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nekem is inkább az XT tetszik. Viszont a 165 cm magasságomhoz megfelelő ez a motor?
2014. jan. 2. 20:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Miért kell 4 üteműt venni?

Ha most nagy, akkor pár év múlva majd felnősz hozzá ;)

Én Mito-t, TZR-t, vagy NSR-t vennék. Igaz dupláját fogyasztja, de amennyit járnék vele nem számítana.

2014. jan. 4. 02:37
 5/8 anonim válasza:

A1-es kategóriába nem fér bele az NSR TZR vagy a Mito!

Ráadásul a koruk miatt és mivel hajtották őket rendesen, már nem is valami megbízhatóak. A javíttatásuk pedig zsebbenyúlós.

2014. jan. 4. 09:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Van sok olyan ami 11kw-os forgalmival rendelkezik.

Nekem is 125ös 2 üteműm volt, de nem sport. Nem bántam meg, hogy megvettem, de 4 ütemű is bírta volna és fele annyit evett...volna :) Ha most kéne választani akkor 4 ütemű gépet vennék (csak nem sportba. abba rossz nézni ahogy pergetik és nem megy...)

2014. jan. 4. 13:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, mire akarod használni. Utcára, közlekedni jobb az YBR, alig eszik, praktikus, könnyű vezetni.

Az XT-t akkor ajánlanám, ha szükség van a terepjáróképességére, mert olyan helyen laksz, vagy szeretsz endurozni is. Tisztán utcára nem sok értelme van, mert nem lehet rá például olyan "jó" gumikat kapni, mint az YBR-re.

Persze elsődleges szempont, hogy azt vedd, amelyik tetszik :)

2014. jan. 5. 20:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket:)
2014. jan. 7. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!