Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2t különolajozós motoroknál...

Kiro113 kérdése:

2t különolajozós motoroknál hogy kell be állítani, hogy mennyi olajat kapjon?

Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 16:03
 1/7 anonim ***** válasza:

1:50 a keverési arány.Azaz 5 liter benzinhez kell egy deci olaj.

Még valami:Érdemes csak szintetikus olajat használni!Kevesebb az esélye a dugó berágódásának,nem köpi le agyertyát a kipufogót nem koszolja és környezetbarátabb.Egy csomó problémát meg tudsz előzni ha csak szintetikus olajat használsz.

Én Repsol olajait ajánlom.

Üdv!

2014. jan. 2. 16:34
 2/7 anonim válasza:
Az olajszivattyú a motor fordulatszámtól függően adagolja az olajat, nem lehet állítani.
2014. jan. 2. 16:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Üdv én is repsol olajat használok,a válaszodat köszönöm!De nem a kérdésemre válaszoltál,arra vagyok kíváncsi hogy hogyan kell beállítani a külön olajozó rendszerben azt hogy mennyi olajat kapjon a gép,vagy egyeltalán be lehet ezt állítani?Mert a füst mennyiségéből ítélve kb 1:20 keveri az olajat a benzinel.
2014. jan. 2. 16:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Az az igazság hogy Én inkább kikötöm az ilyen olajzásokat és tankban keverem mert az a biztos,főleg ha valami régebbi darabról beszélünk.Amúgy szerintem ezeket nem lehet állítani.De aztán kitudja,lehet egyes típusoknál lehetséges.

Bocs ha nem válaszoltam meg a kérdésed.

Üdv!

2014. jan. 2. 17:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Üdv
2014. jan. 2. 17:30
 6/7 anonim válasza:
A füst oka lehet rosszul beállított karbi, eltömődött levegőszűrő, vagy szimeringes blokk...de pont nem az amire te gondolsz.
2014. jan. 2. 19:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Rosszul beállított karbinál csak akkor füstöl hogy ha sok üzemanyagot kap,vagy túl dús a benzin-levegő arány keveréke.

Ezt betudod állítani vagy írjam le?

Meg akkor is nagyon füstöl ha az úszószint túl magas ,de akkor nagyon megy :)Esetleg nem tettél bele jóval nagyobb főfúvókát?

2014. jan. 2. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!